Mr. Albino predstavio novi zarazni singl “Hands”

Zagrebački alternativni outlaw rock band, Mr. Albino, objavio je početkom ožujka svoje istoimeno EP izdanje. Od pet moćnih autorskih uradaka, bend je kao YouTube single izdvojio prvu pjesmu s izdanja, naslova “Hands”.

“Hands” akumulira u sebi onu sirovu ekspresivnosti i energiju koja je postala zaštitnim znakom ovog mladog benda koji se svojim stavom i talentom daleko izdvaja na sceni. Zarazni gitarski riffovi, sirova ritam sekcija i prljavi vokal pjevača Dave Alana pozicioniraju ovaj transžanrovski hit kao jedan od sjajnijih uradaka za početak 2017.

U našem nedavnom intervjuu, Mr. Albino je s nama podijelo riječ više o samom EP-u i procesu njegovog snimanja.

Prenijeti energiju s pozornice u studio nije lak posao, baš zato što se naša sirova energija kosi sa ispeglanošću koju studijska snimka zahtjeva. Kroz nekoliko kompromisa smatramo da smo izvukli najviše iz obje varijante… Cijeli proces se odužio upravo radi mora ograničenja koja sputavaju mladi bend. Konačan proizvod smo pokušavali što više približiti našoj originalnoj viziji, što je teško izvedivo uz velike ambicije koje nadilaze mogućnosti produkcije koja nas trenutno okružuje.”