Močvarna Nova Godina

imageEkipa Močvare dolje objavljenim proglasom zove vas na doček 2012. a mi vas vodimo FREE ako uz vaše podatke na naš mail nagradnjacha@mixer.hr pošaljete odgovor na pitanje: Koju to novu godinu dočekujemo? 2×1 upad čeka na najbrže znalce.

“Razni zloguki proroci i šarlatani predviđali su već bezbroj puta smak svijeta, posljednji put 11.11.2011., no ljudska rasa je svaki put do sad preživjela. No, najozbiljnija prijetnja čovječanstvu ipak je zlokobno proročanstvo naroda Maya čiji nedovršeni kalendar nam sugerira da je nadolazeća 2012. godina uistinu ona posljednja, fatalna! Ako je to istina, onda je ova večer svima nama posljednji doček Nove Godine, pa ga se stoga ne smije shvatiti olako. U posljednju godinu naših života valja ući sa stilom i iskoristiti tu noć do maksimuma.

One koji su već čekali Močvarne Nove Godine, ali i orgijali na Halloween, Maškare, Valentinovo i brojne Štale, ne treba dodatno podsjećati da je upravo DJ Mario Kovač čovjek za specijalne zadatke i nezaboravne derneke. Njegov suludi nadrealistični miks svih stilova i žanrova nevještom uhu zvuči kao da je za miks pult zalutao gluhi trol s izopačenim smislom za maltretiranje publike i dobrog ukusa, ali pravi znalci znaju da je njegov kakofonični čušpajz najidealnija moguća zvučna podloga za orgije uma, tijela i sluha!!!

Stoga, zaboravite na sve ostale ponude, zdrav razum ostavite doma i dođite u Močvaru da se zajedno oprostimo od ovog okrutnog svijeta!!!”

SUBOTA 31.12. • VRATA 22:00 POČETAK 22:00
MOČVARNA NOVA GODINA
ŠTALA BY DJ MARIO KOVAČ

upad u pretprodaji: 45 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 65 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Rockmark, Berislavićeva 13.

Ček dis aut