Nagrađujemo najbolju fotku sa finala MASTER-a

Phil Hilborne
Kako se približava objava rezultata za MASTER2010 i kreće priprema za finalnu večer, koja će se održati 22.04. od 20 sati u zagrebačkom BOOGALOO-u, odlučili smo u suradnji sa FOTO-TECAJ.COM ekipom organizirati i izbor za najbolju fotografiju sa finalne večeri.

’Materijala‘ za fotkanje bit će napretek, od nastupa četvorice finalista do live promocije novog CD-a ‘Destination UnknownIvana Mihaljevića i Side Effects i jamming-a sa Phil Hilborne-om.

Kako bi osigurali svoju ulaznicu za Boogaloo i prijavili se za natjecanje pošaljite svoje podatke na e-mail: master@foto-tecaj.com ili master2010@mixer.hr. U podacima je obavezno navesti puno ime i prezime te važeće kontakt podatke (adresa, e-mail, mob…), jer vam u protivnom nećemo biti u mogućnosti dostaviti pozivnicu.

Sve fotografije koje uđu u uži izbor objaviti ćemo na MIXER.HR i FOTO-TECAJ.COM i dati mogućnost publici da i ona svojim glasovima izabere najbolju.

Naravno, najbolje fotografije bit će i nagrađene, a glavna nagrada po izboru stručnog žirija je ‘teoretski najpraktičniji tečaj fotografijeFOTO-TECAJ.COM-a u vrijednosti od 1.600 kuna.

Dakle, dođite na finale MASTER2010 natjecanja i snimite fotografiju za pamćenje.