RED HOT CHILI PEPPERS Zagreb, Hipodrom, 29.08.2012.

Oglas

rhcp

Adria Entertainment je danas, na konferenciji za medije sazvanoj povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa, objavila sve detalje vezane uz organizaciju koncerta i prodaju ulaznica.

clip_image002Direktor Adrie Entertainment , g. Ivanković je , u ‘predizbornom tonu’ pozdravio sve prisutne i predstavio koncert aludirajući na trenutne predizborne kampanje i naglasio: ” Adria Entertainment ima plan za 2012 te vas nećemo iznevjeriti, u što ste se u ovih 5 godina mandata i uvjerili.  Ne morate gospodo u Ljubljanu, Beč, Budimpeštu ili Beograd po Vašu dozu koncerata. Mi već 5 godina govorimo ne u EU!  Sva velika glazbena imena dolaze k nama, u Zagreb, Split, Zadar….Pa neki i više u nekim drugim zemljama EU.”

”Koncert Red Hot Chili Peppersa je samo 50% plana za slijedeću godinu, plana koji ima 100% više izgleda da se ostvari, nego sva obećanja kojih ste se naslušali proteklih tjedana.”- naglasio je Ivanković.

Ulaznice za  najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim,a podjeljene su u slijedeće kategorije:

Stajanje: 315 kn
HOT PIT: 405 kn
Sjedenje: 495 kn

U prodaji je 25 000 ulaznica. Damir Žigić, director Eventim Hrvatska, je naglasio da će internet prodaja krenuti u isto vrijeme kad I prodaja ulaznica na prodajni mjestima. Obzirom da se očekuje veliki pritisak I potražnja za ulaznicama, osobito zbog promotivnih akcija, preporuka je da se ulaznice nabave u što kraćem roku.

Ček dis aut