NIPPLEPEOPLE: Novi singl ‘Ne volim te’

clip_image001Dok već polako maštamo o ljetu i morskim radostima koje nas čekaju Nipplepeople su nas odlučili razveseliti svojim najnovijim singlom. Pjesma ‘Ne volim te’ nostalgična je plesna elektronika kakvu biste mogli očekivati od samozatajnog dvojca i bit će objavljena na YAMMAT KOMBINACIJI koja izlazi u listopadu ove godine. Nipplepeople temeljito rade na svom dugosvirajućem prvijencu koji će biti objavljen na etiketi Yammat Records.

Maskirani dvojac Nipplepeople koji ne želi da im se obraćate njihovim pravim imenom i prezimenom, jer su na sceni jedino zbog glazbe a ne osobne promocije i dalje ostaje vjeran dobroj glazbi – i neobičnim maskama! Svoj glazbeni talent najavili su već s nastupnom pjesmom – “Broj”, a u radijskom eteru se mogla čuti krajem 2008. godine.

Već sa slijedećim singlom ‘Sutra’ Nipplepeople afirmiraju se u ulozi "novih maskiranih elektroničara" te nekonvencionalnim i jednostavnim plesnim ritmovima privlače sve brojniju publiku. Pjesma ‘Sutra’  nailazi na fantastičan prijem u svim medijima ali i na internetu.

Dok ih publika iz svih krajeva bivše države sve više uvažava, a kritika kiti superlativima Nipplepeople svoj "underground chic" status definitivno potvrđuju glazbenom suradnjom s projektom Agramsville u pjesmi ‘Sanjam’. U srpnju 2010. godine Yammat Records objavljuje ‘YAMMAT KOMPILACIJU’ na kojoj se uz Yammat, Das Wegas, Agramsville, Egoclinique i Sappu nalaze Nipplepeople sa svoje 3 dosadašnje pjesme.

Za razliku od uobičajenog pop/rock formata nastupa uživo Nipplepeople u svim svojim dosadašnjim lajvovima njeguju klupski/DJ/soundsystem pristup koji se kod publike pokazao i više nego dobro prihvaćenim.  Ovoga ljeta potražite Nipplepeople uživo na nekom od Vašim omiljenih festivala kako u Hrvatskoj, tako i u široj regiji.

Više o izvođačima i izdanjima etikete Yammat Records potražite na stranicama: www.yammat.com