Nipplepeople predgrupa grupi Hurts u Boćarskom domu

nipplepeople

Popularni dvojac Hurts zaželio je predgrupu koja će pripremiti prigodnu uvertiru u melodičnu večer. A kao stvoren za kreiranje takve atmosfere odabran je također jedan dvojac i to hrvatski,  pod imenom Nipplepeople! Oni će svojim futurističkim elektro popom publiku zagrijati za savršen spektakl koji priprema Hurts.

Zamaskirani duo Nipplepeople glazbenu je scenu preuzeo krajem 2008., kad se radijskim valovima emitirala uspješnica „Broj“.

Već sljedećim singlom „Sutra“ svojim su nekonvencionalnim i jednostavnim plesnim ritmovima te jedinstvenim misterioznim izgledom stekli široki krug obožavatelja. Pjesma je odjeknula na svim radijskim postajama postavši tako jedna od većih klupsko-plesnih uspješnica.

Nipplepeople ne žele da se o njima previše filozofira nego da ih se prije svega sluša. Nedavno su se ponovno dokazali na brojnim ljetnim festivalima; Terraneo (Šibenik), Exit (Novi Sad), Hartera (Rijeka) i Syrup (Zagreb), a do kraja godine čekaju ih brojni nastupi, od kojih će jedan biti i 23. listopada na zagrebačkom koncertu dua Hurts!

ULAZNICE

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima, redovna cijena ulaznice je 290 KN.

Dostupne su i VIP ulaznice, koje uključuju album Happiness, ulaz u VIP balkon te lounge prostor, čašu šampanjca i kanape, te naravno nezaboravan koncert!