Nizozemska superzvjezda R3hab vraća se na Zrće

Pionir klubske scene na Zrću nagovještava najveću i najspektakularniju sezonu za svoj 30. rođendan. Uz brojne festivale i specijalne eventove, Kalypso najavljuje i nastup nizozemske superzvijezde R3haba na ovogodišnjem izdanju Stereoforesta.

R3hab je svoju karijeru započeo 2007. godine, prometnuvši se vrlo brzo u jednog od najeminentnijih predstavnika modernog nizozemskog housa, U svojoj uspješnoj karijeri surađivao je s najvećim svjetskim pop zvijezdama, među kojima su Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Madonna i Pitbull, ali i velikim imenima EDM scene kao što su Quintino, Nervo i KSHMR, nastupajući pritom u najpoznatijim klubovima i festivalima. Remixevi ovog energičnog nizozemskog Dj-a među najtraženijima su na svjetskoj dance sceni, a njegove originalne pjesme prisutne su na svim plesnim podijima te se učestalo nalaze na Beatportovoj ljestvici.

Najveći plesni muzički medijski brend DJ Mag otkrio je novu listu najboljih svjetskih klubova, donijevši odlične vijesti za Kalypso! Klubski svijet je glasao i svrstao Kalypso na visoko 39. mjesto DJ Mag-ove ljestvice najboljih 100 klubova na svijetu!

Jedinstveno party iskustvo okupit će 8. kolovoza fanove diljem svijeta, stoga nemojte propustiti jedinstvenu prilku da i vi postanete dijelom ovog ljetnog spektakla u jednom od najvrućih svjetskih klubskih destinacija!

CIJENA
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100,00 kuna, dok je VIP ulaznica 180,00 kuna, a možete ih kupiti na web stranici Kalypsa: www.kalypso-zrce.com