Novi singl – RADIO LUKSEMBURG ft. MLADEN BODALEC

radio-bodalec“Ispod kože”, naziv je novog singla i video spota grupe Radio Luksemburg. Novi singl u kojem gostuje pjevač Prljavog kazališta, Mladen Bodalec naći će se na drugom studijskom albumu Radio Luksemburga ‘100 metara do sreće’ koji će biti objavljen krajem ovog mjeseca.

“Ispod kože”, treći je singl s njihovog skorašnjeg albuma, a članovi Radio Luksemburga su ga odabrali predstaviti javnosti usporedo s izlaskom albuma jer su ponosni na suradnju s Mladenom. Pjevač Prljavog kazališta je u svojoj dugogodišnjoj karijeri već imao nekoliko suradnji, a o najnovijoj je rekao: ‘S mlađim kolegama se dobro znam jer smo imali nekoliko zajedničkih koncerata gdje su nastupali kao predgrupa Prljavom kazalištu. Energija kojom zrače na pozornici i način na koji osvajaju publiku mi je sjajna, a na suradnju sam odmah pristao kad sam čuo pjesmu. Odlična je i sviđa mi se što oni na drugačiji način razmišljaju o nekim životnim stvarima i prenose je drugačije nego što to možemo mi sa svojim godinama i svojim iskustvom. Mislim da će pjesma itekako odjekivati radijskim i tv eterom’.

Video spot za pjesmu ‘Ispod kože’ snimio je sve zaposleniji redatelj i pjevač Filip Dizdar, a moći će se vidjeti za desetak dana u programu CMC televizije. Fotografije sa snimanja pogledajte na: www.crorec.hr/galerija