Oddisee rasplesao zagrebački The Garden Brewery

Američki reper Oddisee preksinoć je u sklopu Red Bull Music Academy Sessiona nastupio u zagrebačkoj pivnici The Garden Brewery. S bendom The Good Company reper je izveo pravi performans i popunjeni Garden veselo rasplesao.

Za zagrijavanje podija pobrinuo se Phat Phillie, koji je svoj set nastavio i nakon Oddiseeja te tako završio nesvakidašnji provod utorkom navečer. Ovaj američki reper trenutno je na svjetskoj turneji, a kako kaže, Zagreb ga je sinoć oduševio.

Prije nastupa Oddisee je održao predavanje koje je moderirao DJ Phat Phillie, a na kojem je svoja iskustva i znanja podijelio s nekolicinom hrvatskih glazbenika i glazbenih entuzijasta.

Oddisee je jedan od nekadašnjih polaznika svjetske glazbene akademije, poznate kao Red Bull Music Academy, u kojoj se na mjesec dana okupe talentirani vokalisti, instrumentalisti, producenti i drugi glazbeni talenti te surađuju unutar pravog glazbenog carstva. Akademija će svoje iduće izdanje otvoriti u Berlinu, a o prijavama pročitajte na www.redbullmusicacademy.com