Elvis Jackson otvorio 14. rođendan Močvare

Oglas

Elvis-JMočvara je u četvrtak (točnije 11. travnja) krenula sa prvim od 14 programa povodom svog 14. rođendana (respektabilna brojka koja zaslužuje sve čestitke). A taj prvi program bio je koncert slovenskog benda Elvis Jackson kojem je Zagreb bio prva stanica na regionalnoj turneji koja je uključivala Beograd, Novi Sad i Sarajevo.

Koncertni nastupi Elvis Jacksona uživaju reputaciju energične zabave na kojima lete role papira, pjevač je dio publike, publika dio benda na pozornici a luftić kroz klub obavezan dio showa. Kad tome prirodate njihov crossover stil koji uključuje punk rock, metal, ska i reggae – tada dobijete muzički koktel u kojem se nalazi za svakoga ponešto što je često dobra formula za masovne tulume. S druge strane njihove nastupe možete nazvati i predvidljivima jer od svog koncepta zabave ne odustaju svih ovih godina.

Nažalost, Močvara je bila prazna i svega pedesetak ljudi moralo je stvoriti atmosferu što je težak zadatak a upravo su Elvisi takav tip zabavnog benda koji je uspio animiriti atmosferu da ne doživi fijasko. I odradili su to u svom stilu. Sudeći prema posjećenosti, Elvis Jackson i nije solo mamac za publiku unatoč prilično jeftinoj cijeni karte (35kn) a uzroke možete tražiti u puno ostalih razloga, ali ali vjerojatno bi prvi bio sama nezainteresanosti, tj. nedostatak publike za Elvis Jackson. Ili nešto u sredini.

Ček dis aut