Gričevanje post: Pipsi rasturili na Gričevanju

Pips, Chips & Videoclips na Gričevanju

‘Sve je super i sve je za pet… a gore je bolje’, komentiralo se sinoć open air koncert grupe Pips, Clips & Videoclips na Gričevanju. Čak 2 000 ljudi pjevalo je tijekom cijelog dugo očekivanog zagrebačkog koncerta, koji se dogodio baš da zagrebačkiji ne može – na Griču.  Ripper i Pipsi odsvirali su emocijama nabijen koncert, tijekom kojeg su prodefilirali svojim najvećim hitovima.

Glumica Ivana Roščić, osim toga i pjevačica post rock grupe Luni Megumi, dok sinoć kao DJ Kontesa Nera, preuzela je ulogu domaćice i glazbom koja ju samu ‘topi’ i ‘bez koje ne može’, pomicala krcate kupole Magija bara i Apoteque.

Osim mirisa kuhanog vina, slatkih rakija i onoga što su Tete skuhale, u zraku se više nego ikad osjećao blagdanski ugođaj. Oni mudri iskoristili su izlazak i kao jednu od posljednjih prilika za noćno kupovanje božićnih poklona na štandovima malih autorskih manufaktura.

Koncert je pratila Yaya (Jinx), a na ‘Vražje dobrom party-ju’ su se zadržali Goran Bogdan, Vinko Filipić, Shamso (Brkovi), Marko Cindrić, Danilo Šerbedžija i brojni drugi.

Večeras ne biste smjeli propustiti treću ediciju Vražje dobrog party-ja, u režiji, kako za sebe kaže, čudne Elle Dvornik, od večeras poznate i kao DJ Dracuella.

Ček dis aut