MERITAS oduševile ZAGREB

meritas-tvornica

Sinoć je, nakon četiri godina izbivanja s klupske scene, grupa Meritas u Malom pogonu Tvornice kulture održala koncert kojim su oduševili zagrebačku publiku. Gotovo dva sata svirke bez već uobičajenog predznaka „unplugged“ rasplesalo je sve prisutne, a mali pogon činio se idealnim izborom za intimnije druženje, ali istovremeno žestok nastup jer Meritas od sada nastupaju u većoj postavi.

Anita Valo i Meri Jaman, nakon više od deset godina glazbene karijere u Hrvatskoj i inozemstvu, odlučile su se za malo moćniji zvuk pa su se standardnoj postavi sinoć pridružili gitarist Ivan Božanić i basist Mario Rašić. Obožavatelji grupe Meritas vjerna su publika koja ih prati na gotovo svim koncertima, a sinoćnja atmosfera dokazala je da Meritas nisu „samo“ grupa koja se sluša u sjedećim prostorima već postignu sjajnu atmosferu u klubovima gdje se stoji. Set lista je nizala starije i novije skladbe grupe Meritas, koje su se još jednom pokazale kao odličan soundtrack za romantičnu atmosferu.

clip_image001U  publici su ih došli podržati njihovi dugogodišnji suradnici te prijatelji: glazbenica Jelena Radan, producent Dejan Orešković, mlada kantautorica Viktorija Novosel, dizajner Ivica Skoko, redatelj Igor Mirković i mnogi drugi.

Koncertom u malom pogonu Tvornice kulture Meritas su zaključile 2011. godinu i najavile izlazak novog albuma u proljeće 2012. kad će svim obožavateljima pripremiti još koncertnih iznenađenja!

Ček dis aut