NENO BELAN & FIUMENS ugrijali i oduševili publiku

belan-massimo

Neno Belan i Fiumens  ove su subote, na tradicionalnom koncertu za zaljubljene u zagrebačkom Domu sportova, još jednom dokazali da su neupitno jedan od ponajboljih domaćih koncertnih bendova.

I ove godine ostvarili su sve što su svojoj publici i obećali –  odsvirali su trosatni  koncert na kojem su se nizali Nenini hitovi,  atmosfera je bila odlična, svirka vrhunska, a publika koja je usprkos hladnoći i mećavi stigla u malu dvoranu Doma sportova, brzo se zagrijala uz velike ljubavne himne.

Osim slavlja ljubavi, koje je jedan mladić iskoristio da na pozornici sa uspjehom zaprosi svoju djevojku, Fiumensi su, ovim koncertom na najbolji mogući način  proslavili i svojih 15 godina postojanja , a  Neno Belan  je sa nekoliko tisuća obožavatelja još jednom proslavio svoj 50. rođendan.

Osim Nene Belana i Fiumensa, ovaj slavljenički koncert dodatno su obilježili i sjajni glazbeni gosti.  Tako je Neno uz klapu Kampanel  prvi puta  uživo izveo  novu  verziju  pjesme ‘Olujno more moje’, koja  se nalazi na tek objavljenom novom albumu  ‘Oceani ljubavi’ . Neni su se na pozornici pridružili i TBF-ovci  Saša, Luka i Mladen, koji su publiku dodatno digli na noge sa izvedbom  svojih hitova  ‘Veseljko’  i ‘Ales Gut’ , zatim Vanna koja je sa  Nenom   otpjevala pjesme  ‘Rijeka snova’  i  ‘Do posljednjeg daha’  u kojoh ih je sjajnom izvedbom  podržao  i djevojački zbor Ex Mozartine,  te  Massimo,  u zajedničkoj izvedbi Porinom nagrađenog hita  ‘Zar više nema nas’.

Veliki koncert Nene Belana i Fiumensa i ove je godine oduševio okupljenu publiku, pa je već sada sigurno da se tradiciji ljubavne glazbene fešte za Valentinovo nastavlja i dogodine.

No, svi koji su propustili koncert neće morati toliko dugo čekati da bi osjetili dio atmosfere koju su ove subote  stvorili Neno i Fiumensi, jer uskoro ćemo na programu HTV-a moći vidjeti snimku održanog koncerta.

Ček dis aut