Puštanje frekvencija sa Free Stagea

Oglas

fs20.10cetvrtiProšli četvrtak Free Stage je krenuo sa našim već poznatim Zvonimirom Vargom, koji svojim načinom pjevanja, tekstovima koji ne mare za rimu ali prenose mnoge osječaje podsječa na našeg legendarnog Zagrebačkog Dylana, za one mlađe gospona Percla.

Uvijek rado viđen majstor tekstova ponovo je uspio publiku uvući u svoj svijet. Čut će netko i tvoj glas, bitno je ne odustati!

Band koji je slijedio bio je mladi rock band House of Mars, koji su nam kao prvo testirali naš novo premješteni stage, od letvi da se zna. Svojim mladenačkim i energičnim nastupom pjevač je dokazao da zna skakati, pjevati, i bogami biti u kadru a nama je testirao naš novi posao izrada stagea kao i našu It podršku koja je brzinom munje uklonila tehničke smetnje! Svi sretni.

Band je uspio publiku rasplesati jer osim new rocka pjesme su začinjene i dobrim grouw funka. Odlična ritam sekcija je vodila nepogrešivo i sve sitne rupice lijepo popunila, da ne velimo poštopala. Dečki sam tak i hvala na svim testiranjima.

fs20.10drugiDeflamol, je zadnji te večeri pustio svoje, kako oni kažu, frekvencije. Njihovo ime znači-protiv upale. A oni time žele poručiti da im je dosta obrazaca koje nameče sistem pa svojom glazbom sa čak 3 gitare pričaju svoju priču. Glazbeno se još malo traže pa je je garage rock pomalo išaran underground etnom, ako to postoji, onaj zvuk koji podsječa na etno koji priča o Zemlji. Kako nisu ograničeni stilom svaka pjesma drugačije zvuči i pjeva ju onaj tko ju je napisao tako da manje više svi pjevaju i nebi se dalo zaključiti tko je tu frontman. Baš nas zanima kako bi sve zvučalo sa zvukom orgulja, hm…jeste pomislili jednog od gitarista nagovoriti da pređe na kljave?!

Šalimo se, no opet…tko zna. A znamo jedno, ustvaranju glazbe je sve tako neograničeno da ponekad želimo da nam i sam život izgleda poput njega a ne da ga stalno pojačavamo i stišavamo kak netko hoče. Jel tak dečki?

Ček dis aut