Rijeka pala u Pistaccio Metallic trans

tbf-rijeka

Kako su i najavljivali, momci iz TBF-a, riječkoj su publici na samom početku ‘Pistaccio metallic’ turneje priredili pravi koncertni spektakl.

Kroz više od dva i pol sata fantastične svirke, pred prepunom Harterom, jedan za drugim redali su se znani hitovi splitskih genijalaca, a svaku od pjesama sa aktualnog albuma ‘Pistaccio metallic’ publika je, zajedno sa bendom, otpjevala od početka do kraja. Svoj vrhunac koncert je doživio izvedbama super hitova ‘Mater’ i ‘Veseljko’, te sada već evergreena poput ‘Guzice i sise’, ‘Fantastične’ i ‘Nostalgične’, kojima su TBF-ovci u potpunosti bacili Rijeku u pravi ‘pistaccio metallic’ trans.

Izuzetno zadovoljni riječkom publikom, koja ni ovaj put nije skrivala svoje simpatije prema omiljenom bendu i nije im dala da napuste Harteru, TBF su se vratili na još jedan dugački bis, kojim su do kraja raspametili okupljene obožavatelje… Nakon kraja koncerta fanovi su oduševljeni otišli u toplu riječku noć, mnogi obučeni u službene TBF ‘Pisaccio metallic’ majice, koje su po prvi pute predstavljene upravo na ovom koncertu…

Pistaccio metallic turneja, nastavlja se već iduću subotu, 12. 11., koncertom u zagrebačkom Domu sportova, a potom i velikim splitskim koncertom u petak 18. 11., u Spaladium Areni.

foto: Davor Dragičević

Ček dis aut