Završio 11. Seasplash festival

Oglas
foto by: Anthony Mortarelli
foto by: Anthony Mortarelli

Bilo je to prekrasnih šest dana druženja, plesanja, uživanja u odličnoj muzici, kupanja i chillanja. Ekipa i ja smo postavili šatore već u srijedu popodne, zauzeli pozicije i zabava je mogla početi. Nulti dan je protekao u obilasku Fort Punta Christa, druženju s ekipom i zagrijavanju za preostale dane festivala.

U četvrtak, prvi službeni dan festivala, se broj posjetitelja naglo povećao. Festivalsko raspoloženje je bilo na vrhuncu na svim stagevima. Izdvojila bi Zion Train i Channel One na MainSplash stageu koji su stvarno bili genijalni i publika je plesala bez prestanka. Dovoljno je kad prolaziš po fortu vidjeti nasmijana lica ljudi i jasno ti je da je Seasplash festival definitivno najpozitivniji fest u Hrvatskoj. Jedini problem je što smo konstantno naletavali na male plave uljeze, koji su se plavili čak i usvojim kariranim košuljicama. Glas o postojanju velikog broja plavaca se brzo proširio, pa su svi bili na oprezu.

U petak je MainSplash stageom dominirao Adrian Sherwood, a na ElektroSplash stageu svakako treba spomenuti live Dj set Egolessa koji je totalno rasplesao ekipu. ClashSplash stage je grmio na najjače sa dubokim bassevima koji nikog nisu ostavili ravnodušnim i tjeralo nas je sve na ples, a vibracije od basseva su nam definitivno prodrmale sve organe, Sve pohvale naravno idu Digitron Sound Systemu i Warrior Charge Sound Systemu.

foto by: Julien Duval
foto by: Julien Duval

Subota mi je osobno bila najdraža i najrasplesanija, te sam se najviše zadržala na ElektroSpalsh stageu, gdje su D’N’B setove vrtili Kula, Tekitoka i Sheco koji su doslovno razvalili. Uhvatila sam nakratko i Prti Bee Gee na MainSplash stageu. Dečki su cijelo vrijeme održavali super atmosferu i publika je stvarno uživala u njihovim rimama i beatovima. Svakako bi još izdvojila DJ setove Chew The Fat! Croatia koji su do zore pržili opake dubstep i dnb beatove, Trip to Zion dečke – Agregat, Jan Becele i Jack the Tripper, te L Jaya i 207 koji nam nisu dali da sjednemo i odmorimo malo, jer njihovi setovi jednostavno tjeraju na ples i skakanje do jutra.

Sve u svemu, jedino što jos mogu reći za 11. Seasplash festival je da je bilo za svakog po nešto i sigurna sam da su svi otišli s osmijehom na licu i bogatiji za još jedno festivalsko iskustvo.

Nadam se jedino da vas mali plavi nisu gnjavili i da vam nisu ostavili gorko sjećanje na festival.

 

Ček dis aut