18. rođendan Kawasaki 3P-a u Močvari!

Oglas

imageSUBOTA 19.03. • VRATA 20:00 POČETAK 22:00
KAWASAKI 3P (Zagreb)
www.kawasaki3p.com
www.myspace.com/
kawasaki3pzagreb

Uvjerljivo jedan od najpopularnijih, najatraktivnijih i najzabavnijih bendova, kako u metropoli, tako i ostatku lijepe naše. Ovog puta, osmeročlani ska-punk-reggae anti-orkestar priprema vam urnebesnu eksploziju zabave, jer slave 18 (slovima: osamnaest) godina postojanja! Da, da, napokon su punoljetni. Povodom svoje punoljetnosti, odlučili su odsvirati svoje hitove s posljednjeg albuma „Idu Bugari“ i općepoznatih hitova s prvog albuma „Kawasaki 3P“ u Močvari.

Kolike su face sa scene govori činjenica da su s oba albuma osvojili Porina, s prvim uhvatili Crnog mačka, a drugim se loptali s čak 7 Zlatnih koogli. „Idu Bugari“ bio je mjesecima i najprodavaniji album 2009. godine. Ultimativni su pobjednici Cenera (godišnja top lista @ Radio 101) i uvjerljivo jedan od bendova s najboljim live nastupima.

Što vam sve pripremaju za svoj 18. rođendan, dođite i pogledajte u Močvari. Bez ustručavanja možemo vam odmah reći da će provod biti genijalan i da će biti gomilu ljudi. Na vama je da se čim prije pobrinete za kartu, jer je sold-out i više nego moguć. Idu Bugari? Idu Bugari i cijeli Zagreb u Močvaru, jer ovo je fešta koja se ne propušta. Nyuck nyuck.

Ček dis aut