2. Colapis rock fest – konačna lista izvođača

Nakon prošlogodišnjeg prvog Colapsis rock festa na kojem su nastupili Partibrejkers, Zabranjeno pušenje, Pankrti, Dubioza kolektiv, Kawasaki 3p, Lačni franz, Let 3, Belfast food, Adastra, Vatra, Ramirez,… zadovoljstvo nam je Vas obavijestiti da Udruga mladih „90-e“ iz Kamanja i ove godine organizira rock festival pod nazivom „2. COLAPIS ROCK FEST“ u Kamanju.

Festival če trajati tri dana, i to od 24.06. do 26.06. (petak, subota, nedjelja). Prvi dan festivala u petak 24. lipnja će nastupiti Undiground, funk – rock – hip hop bend iz Duge Rese, Transmitter, electro – hip hop iz Hanovera, Atheist Rap, punk rock bend iz Novog Sada i kao zvijezde večeri splitski TBF.

U subotu 25. lipnja će nastupiti Green Fog Feet, punk rock bend iz Minhena, Popa Šapka; vrlo zanimljiv bend koji kombinira ska, punk, gipsy i reggae glazbu, Električni Orgazam, legende domačeg novog vala i kasnije rocka koji ove godine slave svoju 30 – godišnjicu i promoviraju svoj novi vrlo hvaljen album ”To što vidiš to i jeste”, Letu Štuke, sarajevski novi novovalci i kao glavni bend večeri španjolsko talijanska punk rock atrakcija No Relax sa atraktivnom pjevačicom Micky.

U nedjelju 26. lipnja će nastupiti Sell Out, ska punk bend iz Kočevja, Subscribe, alter – hc –metal bend iz Budimpešte, slovenska ska – reggae – punk – rock atrakcija Elvis Jackson i kao zvijezde večeri poznati zagrebački hip hoperi Elemental.

Kamanje je mjesto smješteno u Karlovačkoj županiji 25 min od Karlovca u smjeru Jurovskog broda, odnosno samo 50 min vožnje od Zagreba.

Festival će se održavati u prirodi uz prekrasnu rijeku Kupu, sa mogučnošću besplatnog kampiranja tj. Kampiranje je uključeno u festivalsku kartu.

Osim glazbenog dijela kroz tri dana bit će i raznih drugih oblika zabave, od kupanja, kanuinga, sportskih natjecanja,….preko cijelog dana.

Cijena ulaznica iznosi 70 kn po danu i 180 kn za sva tri dana i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Petrola ili na www.eventim.hr

PETAK 24.06.2011

UDRIGROUND
funk / rock / hip hop (Duga Resa – Hrvatska)
www.myspace.com/udriground

TRANSMITTER
electro / hip hop
(Hannover – Njemačka)
www.transmittermusic.de

ATHEIST RAP
punk – rock (Novi Sad – Srbija)
www.atheistrap.net

T. B. F.
rap / rock  (Split – Hrvatska)
www.myspace.com/thebeatfleet

SUBOTA 25.06.2011

GREEN FROG FEET
punk – rock ( München – Njemačka)
www.greenfrogfeet.de

POPA ŠAPKA
ska / pop / punk / gipsy / reggae (Timisoara – Rumunjska)
www.myspace.com/popasapka

ELEKTRIČNI ORGAZAM
rock (Beograd – Srbija)
www.elektricniorgazam.com

LETU ŠTUKE
rock (Sarajevo – BIH)
www.letustuke.com

NO RELAX
punk – rock (Pamplaona / Milano Španjolska / Italija)
www.norelax.com

NEDJELJA 26.06.2011

SELL OUT
ska /punk rock (Kočevje – Slovenija) ska / punk
www.sellout-band.com

SUBSCRIBE
alternative / hardcore / metal (Budimpešta – Mađarska)
www.myspace.com/subscribe

ELVIS JACKSON
punk / rock / ska (Nova Gorica – Slovenija)
www.elvisjackson.com

ELEMENTAL
hip hop (Zagreb – Hrvatska)
www.elemental.hr

Ček dis aut