A night of unholy BLACK METAL

Oglas

A-Night-Of-Unholy-Black-MetNakon nekoliko uspješnih slušaona u kultnom metal baru Runa te prošlogodišnjeg koncerta u Željezničaru, nastavlja se pokušaj vraćanja Black metala u zagrebačke klubove. Prije, između i nakon bendova trajat će slušaona na kojoj će vas DJ Frost provesti kroz kultne Black Metal bendove kao što su Bathory, Mayhem, Darkthrone, Watain, Taake, Dissection, Marduk, Carpathian Forest, Burzum, Satyricon, Horna, Sargeist, Gorgoroth, Immortal te mnoge druge. Ovo je ujedno i warm up party za koncert Satyricona u Ljubljani 5.12.

FROZEN FOREST (Black Metal – Zagreb)

http://www.facebook.com/FrozenForestBM

Frozen Forest je zagrebački tročlani Black Metal bend nastao 2005. godine. Iza sebe imaju dva izdanja i niz nastupa, a ovo će im biti posljednji koncert prije ulaska u studio. U Močvari slave 8 godina postojanja pa će uz stare pjesme predstaviti i nove koje će se naći na albumu. Očekujte pravi Black Metal show.

MANHEIM (Black ‘n’ Roll – Zabok)

https://www.facebook.com/Manheimblack

Manheim je četveročlani Black ‘n’ Roll bend iz Zaboka. Nastali su 2007. godine, a iza sebe imaju demo iz 2008. godine te EP „Kreatura“ iz 2010. Nakon mnogih nastupa, uključujući Niflheim festival u Stuttgartu ulaze u studio snimiti svoj prvi album „Nihil“ koji će promovirati u Močvari. Za fanove Vreida, Mayhema i Darkthronea!

PROKLET (black metal, Rijeka)

https://www.facebook.com/pages/Proklet/544496938928375

Proklet je četveročlani black metal bend iz Rijeke. Osnovani su 2012. godine, a ovo će im biti prvi nastup u Zagrebu. Upravo su snimili EP „Forest of Forbidden Whispers“ koji će promovirati u Močvari. Za fanove stare škole norveškog black metala!

Subota, 23.11.2013.
Upad: 25 kn

Ček dis aut