All night zabava s E-Baseom u Gjuri 2

19.4.2013. E-Base @ Gjuro 2

 

U petak, 19. travnja, u klubu Gjuro 2 nastupiti će zagrebački DJ i producent E-Base. Pridružit će mu se i MC Inge Yang. Cjelovečernjim setom E-Base će rasplesati publiku deep i tech-house zvukovima.

Party starta u 22 sata i traje do pet ujutro, a cijena ulaznice je 20 kuna prije, odnosno 30 nakon ponoći.

E-Base je DJ i producent iza kojeg stoji 12 godina klasičnoga glazbenog obrazovanja. Vodio je i organizirao glazbene programe u klubovima The Best, Aquarius i Gjuro II. Radio je u medijima kao novinar kultne emisije TOP DJ MAG na Hrvatskoj televiziji, kao radijski glazbeni urednik na Radiju Cibona i Radiju 1 u Zagrebu te kao glavni urednik hrvatskog izdanja klupskog časopisa Subkultura. Neizbježan je na ekskluzivnim fashion događajima poput Cro a Portera, ali i u realizaciji projekata “Globe 2000”, “Cosmic” i “Spin” koji su dobili priznanje za visoku profesionalnu izvedbu. Sudjelovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR.  U ljeto 1999. pozvan je da nastupi i na svjetskom mega spektaklu u Berlinu Love paradeu. Nastupao je na zagrebačkom koncertu grupe Faithless, te na gotovo svim MTV Summer Tour partyjima uz DJ imena kao što su Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons, Timo Maas, … kao i na velikim elektronskim događajima poput Ministry of Sound, Future sound of Zagreb, dok je u sklopu festivala Papaya Day & Night nastupao uz Paul van Dyka, Tiesta, Dirty South i Erica Prydza.

E-Base je poznat kao vrstan remikser bandova i izvođača kao što su Mayales, klapa Cambi, Songkillers, Jinx, Josipa Lisac, Dubioza Kolektiv. U bandu Josipe Lisac čak je i svirao je 2 godine kao stalni član. Od 2007., kad je objavljen njegov XXXBackstage mix (službena kompilacija za Nokia Cro-A-Porter), E-Base je vrlo aktivan u vlastitoj produkcijskoj kući Tech Room. Među do sad najsupješnijim produkcijama su single Move on Me koji je radio uz Paula Wisha te single Dance Now na kojem kao vokalistica nastupa njujorška soul diva Maya Azucena. U pripremi je nekoliko novih singleova za sezonu 2012/2013, a za ljeto 2014 najavljen je i E-Baseov prvi samostalni album.

Ček dis aut