BASSFECTION – DJ’S BATTLEGROUND

Oglas

imageSUBOTA 02.04. • 23:00
BASSFECTION – DJ’S BATTLEGROUND

www.facebook.com/bassfection
FUNK GURU (cfsn djs/Zagreb)
JUICE (2N, BassInvaders!/ Zagreb)
JAN BECELE (Trip To Zion, DUBstep KLUB/ Zagreb)

Bassfection ovog puta donosi malo drugačiji koncept – naglasak je stavljen na back 2 back DJ battle, pa će u tri b2b runde (Juice vs Funk Guru, Jan Becele vs Juice, Funk Guru vs Jan Becele) svaki od DJ-a dati sve od sebe da vas izloži maksimalnom bass pritisku! Vrtit će se raznolik spektar elektronske glazbe, a na vama je da dođete i dobro se provedete.

FUNK GURU (CFSN DJ’S)
soundcloud.com/funkguru
myspace.com/confusionhr
Funk Guru je jedan od osnivača confusiona, ekipe odgovorne za neke od najboljih klupskih događaja u Zagrebu u posljednjih desetak godina (Illectricity Festival, Illectric Funk, Videoskop, playground! itd.), a DJ-anjem se bavi od svoje četrnaeste godine. Nakon niza godina posvećenih drum’n’bass-u, 2005. se okreće dubstepu, a u posljednje godinu-dvije kombinira veoma raznolik spektar žanrova elektronske glazbe, od Flying Lotusovih apstraktnih beatova, novog vala techna Ben Klocka, pa sve do post dubstep ritmova Joy Orbisona i minimalističnog drum’n’bass-a Instra:mentala.

JUICE (2N, BASSINVADERS!)
myspace.com/juicezg
soundcloud.com/juusu
Juice je možda najpoznatiji kao suosnivač jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih domaćih drum’n’bass večeri – bassinvaders! Nakon 7 godina i završetka njihovog djelovanja okreće se novijim klupskim trendovima. Pokreće program 2N kako bi popravio stupanj njihove zastupljenosti na zagrebačkoj sceni i ugostio neke od trenutno najzanimljivih i najaktualnijih DJ-a i izvođača.

JAN BECELE (TRIP TO ZION, DUBSTEP KLUB)
myspace.com/triptozion
Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni veći dugi niz godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Od malena zaljubljenik u glazbu, počinje DJ-ati još u srednjoj školi, tada usmjeren na hip-hop i reggae izričaj. Početkom 2000-ih s nekoliko entuzijasta osniva Jaribu sound system, fokusiran na reggae i dub produkciju; 2003. u Močvari pokreće klupski program Groove Sanctuary, a 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip To Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih 6 godina. Kao DJ i VJ konstantno nastupa po brojnim partyjima te festivalima kao što su Seasplash, Outlook, INmusic… Među njegovim zadnjim projektima ističe se i DUBstep KLUB u kojem sudjeluje kao suorganizator i DJ. DJ Jan Becele žanrovski je nesvrst an, pa na njegovim setovima možete očekivati sve: od duba, dubstepa, drum’n’bassa, reggaea, breakbeata… S Janom Beceleom očekujte neočekivano!

Party preview:
Broken Note – Let Em Hang @ YouTube

upad: 25 KN

Ček dis aut