Beat The Heat festival 01. – 03.08.

Beat The Heat 2011 webflyerTop party destinacija u Hrvatskoj – klub Aquarius na plaži Zrće otoka Paga zagrijava se za još jednu spektakularnu ljetnu sezonu – Aquarius Zrće 2011! Naši gosti najaktulaniji su glazbenici na svjetskoj electro dance sceni, oni pune svjetske klubove te diktiraju nove smjerove na glazbenoj sceni. Zato ne propustite najbolju zabavu na Jadranu te upišite Aquarius na Zrću u svoju party kartu za ljeto 2011!

Beat The Heat festival će 01. 08. otvoriti – ni manje ni više – nego trenutno najveće ime na svjetskoj trance sceni – Dash Berlin! Nizozemac, koji je ove godine s 15. mjestom na DJ Mag Top 100 Djs bio najviši new entry, u Hrvatsku stiže po prvi puta! Dash Berlin izdaje za Armada Music, label kojeg je pokrenuo Armin van Buuren i koji je trenutno najjači trance label na svijetu.

Trance gostovanja novost su u glazbenoj ponudi Aquariusa naredne sezone. Prateći svjetske trendove i iznimnu popularnost trance glazbe, pogotovo na ljetnim destinacijama, odlučili smo pojačati broj gostujućih trance izvođača.

Nakon Berlina, zasvirati će apsolutni velikan elektronske glazbe, talijanski elektro house producent i deejay Benny Benassi, koji treće ljeto zaredom nastupa u morskoj rezidenciji kluba Aquarius. Poznat je kao Grammyjem ovjenčan DJ, koji je tu prestižnu nagradu osvojio 2008. godine za remiks Public Enemyja „Bring the Noise“, a slavu je stekao hitom iz 2002. „Satisfaction“.

Ovaj slavni Talijan gostovati će na čak dva Aquariusova festivala, što svjedoči o tome kakvu domaću atmosferu znamo prirediti našim poznatim gostima. Ako ovo gostovanje slučajno propustite ili želite reprizu – dođite na Moonsplash 14. 08.

Još jedno veliko ime svjetske elektroničke scene stiže u Aquarius – Sander Van Doorn. Sander je DJ i producent koji gotovo da nema konkurencije. Po mnogima je istinski tehnički i muzički genije i jedan od najutjecajnih i popularnijih DJ/producenata. DJ koji je svoje mjesto našao među top 10 DJ-eva na svijetu, odličan je producent i trenutno je na vrhu svoje karijere. Iza sebe ima nastupe na najvećim svjetskim festivalima kao što su Trance Energy, Sensation, Nature one i mnogi drugi. U 2009 primio je i nagradu za „Best Breakthrough DJ“ na International Dance Music Awards u Miamiju.

www.aquarius.hr/zrce

line up:

01.08. – Dash Berlin

www.dashberlin.com

02.08. – Benny Benassi

www.bennybenassi.com

03.08. – Sander Van Doorn

www.sandervandoorn.com

Karte / www.eventim.hr / www.novalja.com

Ček dis aut