BOA u Pepermintu

BOA promocijaKultni zagrebački art-rock band Boa ove godine slavi tridesetu godišnjicu glazbenog djelovanja pa stoga uz izlazak novog albuma najavljuju i niz popratnih aktivnosti, nastupa i koncerata. Prije nekoliko dana eterom se zavrtio njihov novi singl „Fake“ (fejk), a u utorak 28.02. najavljuju svoj prvi promotivni mini koncert.

Kratki promotivni koncert održat će se u zagrebačkom klubu Pepermint  s početkom u 21 sat. Boa će tom prigodom uživo uz par starih, premijerno izvesti i nekoliko novih pjesama uključujući i najnoviji singl „Fake“. Za svoj novi potencijalni hit Boa je već snimila i video spot koji će također biti premijerno prezentiran na nastupu u Pepermintu. Vizualno atraktivan spot režirala je Lina Kovačević, diplomirana dizajnerica koja gradi uspješnu umjetničku karijeru u Engleskoj, pa se tako njezin rad trenutačno može vidjeti na izložbi dizajna IMPORT-EXPORT u Veleposlanstvu RH u Londonu, a nedavno je nastupila kao VJ na otvorenju Carte Blanche Gallery u Londonu.

Boa će na mini promotivnom koncertu odsvirati nekoliko pjesama s novog albuma koji pod etiketom Menarta izlazi početkom svibnja te najaviti seriju promotivnih koncerat po Hrvatskoj i regiji, na  kojima će starim i novim poklonicima predstavljati novi materijal i obilježiti 30 godina glazbenog djelovanja.

Nakon nastupa, sve okupljene očekuje vrhunski DJ-ing te sjajna atmosfera i zabava u stilu 80-ih. Ulaz slobodan!

Ček dis aut