Boy George u Revelinu

Oglas

boy-georgeBoy George priznat kao jedan od najlegendarnijih umjetnika, koji je još uvijek zadržao snažnu poziciju u proteklih 30 godina na svjetskoj glazbenoj sceni dolazi 1.8.2013 u Culture Club Revelin.

Iznimno hvaljen od najpriznatijih medijskih kuća kao što su RollingStone, Mixmag i MTV-a, koji mu od samih početaka daju visoko priznanje, čime je Grammy nominirani pjevač Boy George stvorio svjetski image, koji nadilazi dob, rasu, nacionalnost pa čak i religije.

Dosad je George prodao preko 100 milijuna singlova i više od 50 milijuna albuma kao izvođač, tekstopisac legendarne grupe Culture Club 80-tih i kao samostalni umjetnik. Također je i dalje na svjetskom tronu kao jedan od najuspješnijih svjetskih dj-a, čija je potražnja još uvijek na vrhu svjetske elektronske scene.

Početkom 2011 izdao je svoj dugoočekivani album „Ordinary Alien“ koji se sastojao od njegovih neobjavljenih materijala. Odlučivši da se vrati u produkciju uvodi vlastitu izdavačku kuću, te je u proljeće 2011 lansirao novu glazbenu eru osnivanjem VG Recordsa sa kolegom DJ producentom Marc Vedo-om. Surađivali su sa poznatim galzbenicima kao što su Roger Sanchez, Chris Lake, Tom Novy i Axwell, Skin (Skunk Anansie), Bob Sinclar i Afrojack i time stekli ugled na svjetskoj razini.

Presale ticket is 149kn, at the entrance is 199kn.
VIP ticket is 299kn.

https://www.facebook.com/events/338362162963477/

Ček dis aut