Božićni koncert glazbenog projekta JeboTon

U četvrtak 22. prosinca s počekom u 20 sati će se u Boogaloou održati Božični koncert glazbenog projekta „JeboTon“ za kraj školskog polugodišta koji će nam predstaviti čak šest mladih bendova različitih glazbenih žanrova ali opet iste pripadnosti alternativne scene.

Na ovoj velikoj Božićnoj „JeboTon – Fuck Me Out“ fešti nastupat će: Antidepresiv, mladi zagrebački punk/rock band s angažiranim, satiričnim tekstovima popračenim melodijama za dušu svakog jednostavnog čovjeka. Hren, zagrebački punk/rock/kurac/palac band sa primjesama pšenične melje i jeftinog maslinovog ulja. Prazna Lepinja, rokenrol petorka sa Trešnjevke. Njihova mješavine žestokog i psihodeličnog rocka uljepšat će vam večer i učiniti vas kao da ste opijeni nekom vrstom opijata. Porto Morto, dvojac koji ponekad bude trojac i sviraju samo hitove.Spremište, pop/rock/reggae četvorka. Ako pop može zvučat žestoko,onda je to ovako! Lobotomija, četveročlani zagrebački punk rock sa violinom koji je na sceni već nekoliko godina i skuplja dobre kritike, posebno u zadnje vrijeme!

Pored ovih šest izuzetnih bendova koji će uskoro postat vodeći bendovi domaće nove alternativne scene će djevi tomi Phantasma i Sasha The Cult puštat prigodne punk rock, ska i ine alter hitove i učiniti da ova večer bude večer za pamčenje!

Ovaj koncert – spektakl započinje u 20 sati a cijena ulaznice je simboličnih 15 kn u pretprodaji i 20 kn na ulazu. Na šanku vas očekuje posebna prigodna ponuda pića, veliki bambus po cijeni od 15 kn, rakije po cijeni od 8 kn i veliko karlovačko po cijeni od 15 kn!

Pretprodajna mjesta: Boogaloo Club – Ulica grada Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Punkt 13 – Ilica 14, Kovač – Masarykova 14, Octopuss – Gundulićeva 37.

ANTIDEPRESIV
http://www.myspace.com/antidepresivpank
https://www.facebook.com/pages/Antidepresiv/217054211647274

HREN
http://hren.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/hrenjeboton

LOBOTOMIJA
https://www.facebook.com/Lobotomija
http://www.mediafire.com/?91dx61vy33c97ya

PRAZNA LEPINJA
https://www.facebook.com/prazna.lepinjabend
http://www.myspace.com/praznalepinjabend

PORTO MORTO
Porto(Petorazredni igrač šaha i vaš Laku-Noć- Boy)- bubnjevi,bass, vokal
Morto(stražar zvona i samodopadni čupač koprive bontona)- gitara
https://www.facebook.com/pages/Porto-Morto/176344975739781

SPREMIŠTE
https://www.facebook.com/pages/Spremi%C5%A1te/176492509075574
http://spremiste.webs.com/
https://www.facebook.com/Lobotomija

Ček dis aut