BRAINBANGERS’ BALL TOUR dolazi u Tvornicu!

Oglas

BRAIN POSTER ZAGREB copyVrišteći kroz atmosferu poput meteora gigantskih razmjera, rock ‘n’ roll ludilo stiže u Zagreb! Sveto trojstvo u vidu tri ne-sveta benda pogonjena visokooktanskim sokovima distorzije natjerat će i one najsramežljivije da protresu svoja tijela na podiju!

ROTOR (d), SEVEN THAT SPELLS (cro) & NEUME (d) zajedno na europskoj turneji, ovaj put uz posebne goste – zagrebački STONEBRIDE.

Vraćamo se u prošlost i tulumarimo kao da je 1991. Osjetite na djelu groove u kombinaciji sa kozmičkim silama i vaše će vam moždane stanice biti zahvalne kad ih nahranite neopisivo velikom dozom dobrih vibracija. Ovo je razlog zbog kojeg ćete se ponovno zaljubiti u rock!

ROTOR će za ovu turneju izdati posebnu live snimku “Live at Festsaal Kreuzberg 2009”.

SEVEN THAT SPELLS promoviraju novu ploču “The Death And Resurrection Of Krautrock: AUM”.

NEUME su mladi, razuzdani i gladni akcije!

STONEBRIDE prizivaju zvučne valove i ruše zidove starim i novim hitovima te predstavljaju duplo vinilno izdanje hvaljenog ”Summon The Waves” albuma.

Koncert će biti održan u velikom pogonu Tvornice.

MJESTO RADNJE: Tvornica
VRJEME RADNJE : 20.10.2011.
CIJENA RADNJE : 60kn/70kn

ROTOЯ Motorik Grooves / Soul Food

Berlinski instrumentalni trio odavno je postao nezaobilazna konstanta u glazbenim krugovima. Zagrebačka publika mogla se uvjeriti u njihovu energiju prilikom ”Up In Smoke” festivala u veljači ove godine, na kojemu su zaslužili gromoglasno odobravanje i simpatije publike. U više od desetljeća postojanja u stalnoj postavi, ROTOR se prometnuo u vrhunski, dinamičan live band. Bezbroj turneja po Europi i Americi kao podrška velikanima MOTOTRPSYCHO, CLUTCH, THE HIDDEN HAND, NEBULA i ANATHEMA govore u prilog njihovom jedinstvenom mjestu na njemačkoj underground sceni.

rotorotor.de

http://www.youtube.com/watch?v=ni0CQgqewe8

SEVEN THAT SPELLS – Satans from 23rd century

Moderni, agresivni zid zvuka, satkan od polimetričnih elemenata i povremenih vikinških običaja, vođen električnom gitarom Nike Potočnjaka. SEVEN THAT SPELLS su zagrebački band koji je odavno priznat i na svjetskoj razini, o čemu svjedoče nebrojeni koncerti, festivali i turneje (stigli su čak i do Japana), te desetak službeno izdanih albuma. Dolaze iz 23. stoljeća u kojem je rock mrtav, i vraćaju se u sadašnjost kako bi zauvijek izmijenili tragičan tijek dosadne povijesti. SEVEN THAT SPELLS vraća svemirski ritual na europsko tlo. Posvjedočite smrti i uskrsnuću krautrocka: AUM!

7thatspells.com

http://www.youtube.com/watch?v=erxNIbhmTZU&feature=related

STONEBRIDE – ’69 Mustang fueled by amps

Ovaj bluesom obojeni alternativni/psych/sludge/rock četverac nije potrebno posebno predstavljati. Miljenici zagrebačke publike će kao posebni gosti uveličati ovu rock svetkovinu. Upornost, predanost i kvaliteta STONEBRIDE-a prepoznata je u velikoj mjeri i izvan matične zemlje. Tri izdanja ispod pojasa, tisuće kilometara iza kotača njihovog kombija, brdo odsviranih koncerata i festivala, odličnih recenzija albuma te dijeljenja pozornica sa ponajboljim internacionalnim imenima različitih glazbenih žanrova donijelo je im je status prave koncertne atrakcije koju ne smijete propustiti!

soundofliberation.com/stonebride

youtube.com/stonebrighter

NEUME – two headed noise hydra

Dvočlani sastav koji također dolazi iz Berlina. Ova dvoglava hidra je sinonim za beskompromisne riffove, nekonvencionalne ritmove i nepresušan izvor energije. Ubojiti live duo – nemojte reći da vas nismo upozorili!

neumemusic.com

http://www.youtube.com/watch?v=MhsgGWa-zF4&feature=related

Ček dis aut