Britanski HC bend BROKEN BONES u KSETu

U utorak, 30. travnja, ljubitelje UK hardcorea očekuje prava poslastica – koncert Broken Bonesa koje ugošćuje klub KSET. Bend je osnovan davne 1983. godine nakon što su braća Tony ‘Bones’ Roberts i Tezz Roberts (Terry Bones) napustili Discharge. Prvi single ‘Decapitated’ objavljuju 1984. godine, a od tada mijenjaju dosta postava i izdaju nekoliko albuma, od kojih je zadnji ‘Fuck You and All You Stand For! izdan 2010. godine. Broken Bones slove za jedan od najvećih hardcore bandova svih vremena, te ih mnogi punk hardcore bandovi navode kao svoj uzor, uključujući i metal band Metallica. Također su zaslužni za stvaranje thrash/crossover zvuka, a njihova povijest i sami članovi benda povezani su s ostalim ključnim bendovima toga vremena kao što su Conflict, UK Subs, Exploited,…

Svim starim, a i novim fanovima koji će doći u Kset, Broken Bones će pokazati zašto su jedan od najutjecajnijih hardcore bandova te da su njihovi albumi izdržali test vremena i da danas zvuče jednako moćno kao nekada.

Ulaz se otvara u 20 sati, a kao predgrupa će nastupiti zagrebačka punk rock grupa Kurve.

Ulaznice u pretprodaji po 65 kuna možete kupiti u KSETu (Unska 3) ili Dirty Old Shopu (Tratinska 18), a na ulazu po cijeni od 80 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

Ček dis aut