Brujači nastupaju povodom 11 godina Terapije

terapijskih11Nakon odlično posjećenog koncerta Brujača u prosincu u Malom pogonu Tvornice kulture, evo još jedne prilike za sve istinske poznavatelje zagrebačke glazbene scene da ponovno čuju i pogledaju koncertiranje Brujača – Terapija.net, jedna od naših najstarijih glazbenih web stranica, organizira koncert povodom 11 godina postojanja u AKC Medika, u subotu 4.2.2012. od 20 sati!

U probranoj ekipi koju je Terapija pozvala da im glazbom uveličaju rođendan, našli su se i Brujači, kultni bend iz devedesetih, koji će odličnom svirkom sve prisutne podsjetiti na svoje najveće hitove i kvalitetne suradnje koje su ostvarili s renomiranim glazbenicima poput Darka Rundeka, Davora Gobca te Ivanke Mazurkijević.

Brujače nakon nekoliko izmjena danas čine Bara (Trobecove krušne peći, ex Haustor, ex Viva Glorio), Franc (Peach Pit) i Viktor (Dosh Lee, ex Šumski). Danas glazbeno zreliji nego ikada, ostali su dosljedni svome zvuku koji se temelji se na plesnim ritmovima, brundajućem basu, te kratkim, sinkopiranim i odsječnim gitarskim sekvencama s povremenim izletima u ambijentalno. Iako njihovu glazbu neki površno opisuju kao hard disco, Brujači se nikada nisu vezivali isključivo za jedan stil, već su naglasak uvijek stavljali na stvaranje kvalitetnog rocka i prije svega zabavne plesne glazbe.

Oni koji su ih imali prilike do sada slušati, znaju da Brujači nikada neće razočarati uživo, pa nema sumnje da će i na koncertu u Mediki pružiti publici vrhunsku zabavu te svojim kotrljajućim ritmovima zagrijati sve okupljene!

AKC Medika sutra svoja vrata otvara u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 25 kn možete kupiti na licu mjesta…

Ček dis aut