Četiri glazbene premijere na Electronic Beats festivalu

Oglas

00 Electronic Beats festival ZagrebJoš su dva dana preostala do trećeg domaćeg izdanja Electronic Beats festivala, glazbene karavane koja će i ove jeseni stati u Zagrebu. U devetom paviljonu Zagrebačkog Velesajma očekuje se preko 2.000 posjetitelja iz Hrvatske i susjednih zemalja, čemu su razlog čak četiri glazbene live premijere. Na popisu izvođača Electronic Beats festivala nalaze se njujorški indie pop duo MS MR, danski orkestralni indie rock sastav Efterklang, njemački house producent i DJ Fritz Kalkbrenner te Bugarkinja DENA čija se glazba može okarakterizirati kao mješavina hip-hopa i dancea. Stilski šaroliko glazbeno društvo ujedinjuje zajednički elektronski utjecaj, a u ovom je trenutku poznata i satnica festivala:

20:00 DJ Itch
21:15 DENA
22:15 MS MR
23:30 Efterklang
01:15 Fritz Kalkbrenner
03:00 Kraj festivala

Između nastupa posjetitelje će zabavljati CFSN-ov DJ Itch, a uređuju se i lounge prostor sa sjedećim mjestima te uvijek rado viđen merchandise pult s besplatnim glazbenim časopisima i DVD magazinima Slices. Kako se radi o koncertnoj a ne klupskoj shemi, posjetiteljima se sugerira raniji dolazak na festival.

Karte po redovnoj pretprodajnoj cijeni od 65 kuna još se uvijek mogu kupiti na pojedinim prodajnim mjestima (Rockmark, Dirty Old Shop, T-Centri Savska, Cvjetni trg i Avenue Mall). Količina od 100 karata bit će dostupna i na blagajni festivala po cijeni od 80 kuna, što će biti korisno svima koji na festival dolaze iz drugih gradova i inozemstva, a svoju kartu nisu uspjeli kupiti online (ntry web shop rasprodao je svoj kontingent). Festivalska blagajna bit će otvorena od 20h.

https://www.facebook.com/events/197518710417991/

Ček dis aut