CFSN DJs @ Club Lemon

10_02 CFSN DJs @ Club Lemon_vizPetak, 10/02
CFSN DJs @ Club Lemon
Abstract Love edition w.
Josip Klobučar / phillipe / Funk Guru
23h > 04h
20kn do ponoći, 30 nakon

Samo tjedan dana prije Masken’bassa u KvArtu vrijeme je za mjesečni klupski meeting CFSN DJ-a u milom nam klubu Lemon, uz čašicu plesne elekroničke bass glazbe. Uz CFSN starosjedioce, Funk Gurua i phillipea, pridružuje nam se i pritajeni CFSN DJ, naš dragi Josip Klobučar. Tko je mladić koji je remiksirao Fulgeancea, Teebsa i Jackhigha i kakovi su njegovi DJ skillovi, proučite na njegovom Soundcloudu ili ovaj petak uživo u klubu Lemon.

Next CFSN events:
18/02 > Masken’bass @ KvArt
24/03 > CFSN X BDAY @ Jedinstvo & Močvara
3/4mj > CFSN X TOUR @ Ex YU & domicili

CFSN DJs jedan je od glavnih projekata Confusiona, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti sa sjedištem u Zagrebu. CFSN DJ team uskoro slavi desetu godišnjicu bivanja na sceni i tom prigodom počastit će se velikom rođendanskom turnejom. Nakon dugog niza godina oni jos uvijek prezentiraju i mnoge, u nas slabije zastupljene, vrste klupske glazbe, a njihovi glazbeni interesi tijekom devet godina rada znatno su se proširili. CFSN DJs klupske večeri prepune su sviježih dubstep, post dubstep, UK funky, future garage, electro, ghetto house, bass, beats, hip-hop, glitch hop i indie beatova.

Po glazbenom zadatku gostovali su u mnogim klubovima diljem cijele regije, te po klubovima u Londonu, Berlinu, Ženevi, Bratislavi, Pragu, Sofiji, Grazu, Leibnitzu, Villachu, itd. Česti su gosti najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog početka su stalni gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideoutu, Elevateu, Soundwaveu, Sziget Festivalu, Terraneu, Harteri, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu te mnogim, mnogim drugim.

Danas CFSN DJ-i broje sedam članova a to su: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobucar, itch, Æon.

Facebook event nalazi se ovdje:

https://www.facebook.com/events/265718456834904/
www.facebook.com/cfsn.org

Ček dis aut