Cypress Hill – nova najava INmusica

cypress_hill_2010_banner1

Nije prošlo ni četiri dana otkada smo najavili da je jedan od najznačajnijih acid jazz i funk bendova današnjice, britanski Jamiroquai, potvrđen kao headliner T-Mobile INmusic festivala 2011. uz Arcade Fire i Grindermana, a već danas nas INmusic iznenađuje novim najavama.

Kalifornijske hip hop legende Cypress Hill, prepoznatljive po svom stone-funk zvuku i eksperimentiranju s hard rock riffovima, najnoviji su potvrđeni headliner ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala! Nakon višegodišnje stanke, bend je prošle godine u travnju izdao dugoočekivani, osmi studijski album “Rise up”, na kojem su gostovali brojni poznati glazbenici poput Everlasta, Toma Morrella (Rage Against the Machine), Darona Malakiana (System of a Down), Pitbulla, Mikea Shinode (Linkin Park) i mnogih drugih. Njime je Cypress Hill još jednom potvrdio svoj kultni status, u što će se moći uvjeriti svi njegovi dugogodišnji obožavatelji i posjetitelji ovogodišnjeg T-Mobile INmusica, gdje će u sklopu ljetne turneje Cypress Hill prvi put zasvirati pred hrvatskom publikom.

Ponavljamo – cijene ulaznica:

Festivalska (za dva dana):

– 390* kn do 14.04.2011. (*340 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)
– 440* kn od 15.04. – 21.06.2011. (*390 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)

Dnevna (21. ili 22.06. 2011.):

Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po jedinstvenoj cijeni od 350kn.

Kamperska: 150 kn (Kamperska ulaznica vrijedi isključivo uz festivalsku ulaznicu.)

Popusti i pogodnosti:

– T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju popust od 50 kuna* (prazna poruka se šalje na broj 2255). Primljenu SMS poruku potrebno je predočiti pri kupnji ulaznice. Popust za T-Mobile korisnike vrijedi isključivo za festivalske ulaznice, a ne odnosi se na kamperske ulaznice i dnevne ulaznice. Popuste nije moguće ostvariti putem online kupnje ulaznice, popuste je moguće ostvariti isključivo u T-Centrima.

– Srednjoškolci i studenti, bez obzira koju mrežu koriste, mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 290 kuna u promotivnom razdoblju do 14.04.2011.ili do isteka zaliha. Broj ulaznica je ograničen. Srednjoškolci mogu ostvariti mogućnost kupovine ulaznice po cijeni od 290 kn uz predočenje osobne iskaznice i potvrde iz srednje škole, a studenti uz predočenje osobne iskaznice i x-ice, potvrde s fakulteta ili važećeg Indeksa.

Festivalske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj te online na www.eventim.hr .

Ček dis aut