Davorin i Bogovići u Vintage Industrial Baru

Oglas

Davorin i Bogovići održat će koncert ovoga četvrtka u Vintage Industrial Baru. Koncert bit će podijeljen u dva dijela – prvi klasičan, uštekan u struju, a drugi akustičan! Kao poseban gost nastupit će saksofonist Jakša Jordes!

Davorin Bogović je bio frontman Prljavog kazališta kada je Prljavo kazalište bilo punk bend i kada je taj punk bend postao prvi punk bend u ex-Yu sa singl pločom. O Davorinu Bogoviću i tadašnjem Prljavom kazalištu u knjizi ‘Sedma republika’ Ante Perkovića piše…”…njihov nastup na stadionu JNA, gdje su bili jedna od 20ak predgrupa na velikom koncertu Bijelog dugmeta, pamti se kao prvi veliki udarac punka u Beogradu.”. U istoj knjizi, Uroš Đurić vizualni umjetnik publici najpoznatiji po ulozi u Mi nismo anđeli se prisjeća ”To je bilo nestvarno, to je bilo potpuno nestvarno. Pravi dripci, nema sumnje u njihovu autentičnost”. Davorin ’85. napustio bend koji je krenuo nekim drugim putevima, a on se otisnuo u solo karijeru i ostao Sretno dijete koje će nam u Vintageu sa svojim Bogovićima energično zasvirati 25.04.

Ovoga tjedna stigla je i obavijest iz Instituta hrvatske glazbe da je singl ‘Nizbrdo od ljubavi’ zasjeo na 1. mjesto najsviranijih singlova u domaćim radijskim eterima.

Ulaz 20 kuna

Ček dis aut