Dead Western u Zaboku

dead_western

Povodom zatvaranja HGF-a, ali i povodom početka Tabor film festivala pozivamo vas 26.06. na izložbu Daria Šolmana i koncert američkog psych-folk benda Dead Western u Zelenoj dvorani s početkom u 21 sat.
Zabok se pronašao na mapi Europske turneje osebujnog benda iz Californie koji će i kod nas predstaviti svoj novi album “Suckle At The Supple Teats Of Time”.

Bend se sastoji od Troya Mightya koji pjeva, svira gitaru, bas i svašta drugoga, ali pripomažu mu talenti poput Kevina Corcorana (perkusije), Jessea Philippsa (bas gitara) i Caley MonahonWard (violina).
Posebna boja i dubina glasa Troya daje njihovoj muzici neku posebnu mističnost i unikatnost koju svakako vrijedi poslušati. Kada on pjeva vi drhtite ali vas ujedno umiruje poput uspavanke. Akustična gitara je instrument koji vodi priču u glazbi Dead Westerna dok se u pozadini poigravaju violina, bas i perkusije. 

IZLOŽBA
Prije samog početka koncerta u novootvorenoj galeriji "Green room" upriličiti će se i otvaranje izložbe Daria Šolmana koji će biti jedan od članova žirija na ovogodišnjem TFF-u. Dario Šolman je Hrvatski umjetnik koji dolazi iz New Yorka  gdje trenutno radi i živi.
***Ulaz na događanje je slobodan***

Ček dis aut