Denis&Denis obilježavaju koncertom u Tvornici 30. godišnjicu prvog nastupa

Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih pop bandova bivše države, riječki Denis&Denis, vraćaju se ovog prosinca velikom povratničkom turnejom kojom će obilježiti 30. godišnjicu prvog nastupa. Naime, u prosincu 1982. band je održao svoj prvi službeni koncert, a 7. prosinca 2012. svirkom u zagrebačkoj Tvornici kulture označiti će tri desetljeća izuzetno plodnog rada. Poslije Tvornice slijedi nastup na dočeku Nove godine na riječkom Korzu, a nakon njega turneja po svim državama regije koja bi trebala potrajati maksimalno do kraja idućeg ljeta.

Nastup u zagrebačkoj Tvornici kulture biti će prvi live nastup orginalne postave banda nakon više od 25 godina, a sudeći po ogromnom interesu medija I fanova, klub mi trebao biti krcat u petak 07.12. Tome će svakako pridonijeti I izrazito popularne cijene ulaznice, svega 60 kn u pretprodaji, te ukoliko ih ostane, 80 kn na sam dan koncerta.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture  u prodaji su od danas, na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr

Ček dis aut