DIGGARAMA – 5th Anniversary with TYMON

Diggarama - 5th Anniversary (flyer) - frontŽeljni ste žestokog techno zvuka i industrijskog hardcore-a? – Ne tražite dalje. Zagreb će 18.03.2011. u Aquariusu ponovo imati najbržu, najžešću i zvukovima elektronike – najbrutalniju večer na repertoaru. O čemu se radi?

5 godina je prošlo otkad su “dječaci” Blurix & DraCo pokrenuli projekt Diggarama. U veseloj, prijateljskoj družilici jedne obične večeri 2006. nastala je ideja o vraćanju “danka” sceni elektronske glazbe i ideja o pokretanju male, neprofitabilne izdavačke kuće koja će izdavati elektronsku glazbu svih podstilova s naglaskom na kvalitetu, eklektičnost i električnost. I Diggarama je rođena.

Od tada je izdano gotovo 40 izdanja pomno odabrane glazbe producenata iz cijelog svijeta. Od ambijentalnih i down-tempo izdanja, preko psytrance i house-a, pa sve do tvrđih, bržih i žešćih techno izdanja. Diggarama je postala “kućom” onih koji “imaju ono nešto” i bili su spremni to podijeliti sa svijetom. Diggarama net-label je poslužio kao odskočna platforma brojnim producentima koji su od svog izdavanja na njoj napredovali u svijetu elektronske glazbe. – Diggarama je bila odana njima, a i oni su ostali vjerni njoj.

“5 godina je iza nas. Nešto smo stariji, ali još uvijek njuškamo uokolo i tražimo nove talente. – Osim toga, poseban je užitak i nastupati pred našom publikom. To je uvijek doživljaj koji ima obje krajnosti – onu domaće, privatne atmosfere i onu posebne, globalne atmosfere koju nam sa sobom donose i gosti koje dovodimo. Umorni? – Ma kakvi. Zapravo, tek smo se zagrijali i garantiramo da ono najbolje tek dolazi. Počnimo s 5.godišnjicom u Aquariusu.”

Diggarama se vraća u Aquarius (A1) gdje će i proslaviti navršenih 5 godina rada 18.03.2011.. Ovoga puta glavni gost večeri je TYMON. – Australac poljskih korijena kojeg je hrvatska publika imala prilike prvi i jedini put čuti na Diggaraminom eventu 2009. godine.

TYMON će nas počastiti svojim tvrdim, brzim i žestokim industrijskim hardcore zvukom kojim para zvučnike i pokreće plesne podije najvećih festivala ovog žanra poput Thunderdome-a. Osim njega, doživljaj večeri će upotpuniti i domaće snage Diggarame: Mad As Hatter, Flame, te očevi Diggarama net-labela i organizacije – Blurix & DraCo.

Party počinje u 22.00h, a kraj je u 05.00h. Upad je 50 kn do ponoći, a 70 kn nakon.

Ček dis aut