DISCIPLIN A KITSCHME u Tvornici

Oglas

disciplinaNakon malo manje od godinu dana beogradska Disciplin A Kitschme vraća se u Veliki pogon Tvornice kulture u kojem će 26. travnja premijerno predstaviti i novitete u bendu.

Kao najavu novog albuma grupa je sredinom prosinca objavila odličan novi singl “Samo Disciplina” koji se ekskluzivno može poslušati na Deezeru.

Već iz prve fotografije vidi se da je bend iz tria postao kvartet. Naime, postavi se pridružio Igor Djeke koji svojom usnom harmonikom doprinosi kvalitetnoj buci Kojine družine.

Disciplin A Kitschme ili Disciplina Kičme jedan je od onih bendova čija muzika je preživjela test povijesti puno bolje nego što bi se na prvi pogled pomislilo. Uvijek drugačiji, hrabriji, skloniji rnemogućim fuzijama i po mnogočemu ispred svog vremena Disciplina je odigrala ključnu ulogu u edukaciji generacija pokazavši im kako kreativnost nema granica kad imate široke poglede.
U knjizi “Yu 100: Najbolji albumi jugoslovenske rok I pop muzike”nalaze se sva tri Kojina remek djela nastala do raspada države, “Sviđa mi se da ti ne bude prijatno”, “Zeleni Zub na planeti dosade” I “Svi za mnom!”, što je pokazatelj iznimne autorske kvalitete i vizionarstva. Niti albumi u 90-tima nisu bitno zaostajali, ali preklanjski “Uf!” dokazao je da i nakon tri desetljeća na sceni Zeleni Zub nije izgubio oštricu.

Ulaznice za koncert Discipline u prodaji su po cijeni od 70 kn. Cijena na dan nastupa iznosit će 90 kn.

Ček dis aut