Diskobajagi, Nipplepeople i Lollobrigida jamče najbolju siječanjsku žurku!

lollobrigida

Već i ptičice s grana pjevaju o najboljoj electro-pop-disco-punk žurki u gradu – koncertu Lollobrigide u zagrebačkoj Tvornice kulture u subotu 21.01. Užarenoj atmosferi ove glazbene poslastice iz Lollobrigidine kuhinje pridonijet će prethodno najavljeni Nipplepeople a sada s veseljem otkrivamo da će publiku nakon koncerta Lollobrigide, zabavljati sve prepoznatljiviji dvojac Diskobajagi!

Nakon nedavnog nastupa u sklopu VIP Snow Queen Trophy, gdje su rasplesali i razgirali brojnu publiku, jedan od najboljih regionalnih DJ/VJ dvojaca, svoj će pečat zabavi dati i ovim nastupu na koncertu Lollobrigide u Tvornici! Dvojac Diskobajagi osnovan je 2008. godine, a iza imena Branski i Vedran kriju se članovi Dubioza Kolektiva (Brano Jakubović i Vedran Mujagić). Njihova pobjednička formula je kombinacija miksanja, sempliranja i reeditiranja spotova, filmova i glazbe uz energični nastup te izvrsne mash-upove pjesama Katy Perry, Fatboy Slima, Rage Against The Machine, Radioheada te mnogih drugih poznatih hitova! Spoj njihovih vještina često se poklapa s publikom željnom dobre zabave pa se party nerijetko nastavlja do ranih jutarnjih sati. Faktor iznenađenja je zaštitni znak Diskobajagi, tako da su im setovi uvijek zanimljivi i nepredvidljivi, kako auditivno tako i vizualno. Dok čekate njihov nastup u Tvornici 21.01., zagrijte se slušajući Diskobajagi promo mix.

clip_image001Po svemu najavljenome jasno je da Lollobrigida priprema pravi koncertni spektakl za sve svoje poklonike i prijatelje! Nakon što 2009. u žestokoj konkurenciji osvajaju MTV-jevu nagradu Best Adria Act, postaju jedan od najtraženijih bendova u cijeloj regiji, što se odražava i na broj održanih koncerata u susjednim državama (tijekom blagdana nastupali su u Sloveniji, u Ljubljani i Murskoj Soboti, 14.1. nastupaju u Splitu, 23.2. opet u Ljubljani, a 19.5. u Banja Luci). Koncert će, osim razbijanja sumorne atmosfere najdepresivnijeg mjeseca u godini, poslužiti i kao promocija njihova dugoočekivanog trećeg studijskog albuma koji toga dana izlazi pod etiketom Menarta i moći će se kupiti na samom koncertu.

Ulaznice za koncertni spektakl Lollobrigide po cijeni od 50kn u pretprodaji i 70kn na dan koncerta možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Tvornica kulture (Lj. Posavskog 1 /Šubićeva 2), Aquarius CD shop (Varšavska13), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 22).

Ček dis aut