DISKOBAJAGI zaduženi za tulum NA SNJEŽNOJ KRALJICI

diskobajagi

Još se nećete oporaviti od dočeka nove godine, a već će vas dočekati novi tulum – Diskobajagi vam pripremaju odličan novogodišnji after party 3. siječnja nastupom na Krumpirištu u sklopu utrke Vip Snow Queen Trophy! Natjecanje Svjetskoga skijaškog kupa će se pod nazivom Audi FIS Ski World Cup Vip Snow Queen Trophy 2012.  na Sljemenu održati osmi puta za ženski slalom, te peti put za muški.

Diskobajagi su jedan od najboljih regionalnih DJ/VJ dvojaca što će nesumnjivo dokazati i ovim nastupom, kao i mnogo puta do sada.

DSC_9325U svojem energičnom nastupu kombiniraju miksanje, sempliranje i re-editiranje video spotova, filmova i glazbe! Mash up-om pjesama Deep Purplea, Katy Perry, Plavog orkestra, Fatboy Slima, Rage Against The Machine, Radioheada i mnogih drugih atmosferu zapale gdje god se našli. Neki će možda reći da samo imaju sreće pa naiđu na publiku koja voli tulumariti do ranih jutarnjih sati, ali iskusniji clubberi će zaključiti da je riječ o idealnom spoju njihovih vještina i publike koja voli i želi najbolju moguću zabavu.

Nijedan njihov nastup ne prođe nezapaženo! Nakon ovogodišnjeg seta na InMusic festivalu, kad su nastupili netom nakon Jamiroquaia, ovaj dvojac cijelog je ljeta oduševljavao publiku – nastupali su na obali, na slovenskom Schengenfestu te na Špancirfestu. Tijekom listopada i studenog Europi su pokazali kako se to radi na Diskobajagi-način, pa su redovito nastupali nakon Dubioza Kolektiva i tako stekli mnogo novih obožavatelja.

Dvojac Diskobajagi osnovan je 2008. godine, a iza imena Branski i Vedran kriju se članovi Dubioza Kolektiva (Brano Jakubović i Vedran Mujagić). Često nastupaju na afterima Dubiozinih koncerata (iako oni nisu DJ/VJ varijanta Dubioza Kolektiva) i iako bi trebali biti umorni od nastupa, Branski i Vedran uvijek imaju nevjerojatnu volju da usijaju atmosferu do kraja. Na njihovoj set listi nalazi se mnogo hitova od rocka do housea koji se u jednom trenutku može nenadano pretvoriti u atmosferični drum’n’bass. Njihov najjači adut je faktor iznenađenja tako da su setovi uvijek zanimljivi i nepredvidljivi, kako auditivno tako i vizualno.

Ček dis aut