Distune promotion predstavlja: Post-rock metal eksplozija

1TIDES FROM NEBULA (Poljska)

tidesfromnebula.com

Prije točno 7 mjeseci, Rijeka je imala čast ugostiti, po prvi puta u našoj zemlji, a kako sada stvari stoje i jedini puta, izuzetan poljski post rock sastav Tides from Nebula.

Za Riječku publiku znamo da im se dopalo, ali nismo ni slutili da se Plimnim Valovima s Nebule također dopalo u tolikoj mjeri da su za svoju slijedeću turneju, kojim promoviraju novi album “Earthshine”, poseban datum rezervirali upravo za Rijeku

Iako mlad bend, Tides from Nebula je u strelovitom usponu, sa svih strana pršte samo pozitivne kritike i pohvale, a kao što smo se i sami uvjerili, to nije bez razloga.

Izvrsnost im je omogućila nastupe sa velikim i priznatim sastavima diljem svijeta, a isto tako i suradnju sa renomiranim glazbenicima na snimanju njihovog drugog albuma.

Njihova glazba je delikatna, nemilosrdna i neumoljiva, stvara progressivni ugođaj tokom cijele svirke, izbjegavajući besmislene i nepotrebne komplikacije, a opet vješto korišteći katarzu za nadogradnju post rock pravca.

Tides from Nebula su bend o kojem ćemo još puno pričati i slušati, a njihov nastup, i ovaj puta opet samo u Rijeci, prava je prilika da se upoznate sa izuzetnom glazbom ovih mladih momaka, koji na plimnom valu sežu ka zvijezdama….

Prepustite se i poletite s njima…..

http://www.youtube.com/watch?v=-VCPd4VCcZc&feature=related

 

CLAVIUS (Novigrad)

myspace.com/claviusband

Clavius je četveročlani bend iz Novigrada nastao 2010. godine.

Bend karakteriziraju izefektirane gitare, mnogo instrumentalnih dijelova i relativno duge pjesme. Do danas su uspjeli snimiti demo album pod nazivom « Remnant Skies» i pribilježiti nekoliko svirki po Istri i ostatku Hrvatske.
U svojoj kratkoj biografiji navesti će i osvojeno prvo mjesto na Gitarijadi u Puli kao i i svirku na finalu HGF-a u Zaboku.
Glazbeni uzori; Baroness, Isis, Mastodon, Rosetta…

http://www.youtube.com/watch?v=9OX5gtFGYHU&feature=related

napomena: ulaznice po cijeni od 35,00kn mogu se nabaviti isključivo rezervacijom na e-mail:

distune.promotion@gmail.com

na dan koncerta ulaznica iznosi  50,00kn

Ček dis aut