D’n’B zvijezda Billain u Mastersu

Billain-@-MastersU petak 18. travnja Kult i Trip to Zion u Masters dovode drum’n’bass zvijezdu iz regije – Billaina.

Billanova glazba je orginalna, uzbudljiva i kreativna, a poznavatelji ove scene znaju da nas očekuje izrazito kvalitetan neurofunk i drum ‘n’ bass party.

Ostali – dođite se upoznati u Masters s Billainovom kvalitetom zvuka u petak 18.4..

 

BILLAIN
(Bad Taste, Close 2 Death, Rise Audio, Citrus)

http://billain.net/
http://soundcloud.com/billain
www.youtube.com/BillainTV
Neuro manijak pod imenom Billain sarajevski je drum and bass producent, beat maker, sound designer, vrajter, mislilac te zajeban DJ. Zahvaljujući svom specifičnom i inovativnom  zvuku gotovo je nemoguće ne prepoznati njegov rad kada vas šamara po plesnom podiju. Upravo taj specifičan zvuk osigurao mu je izdanja na etiketama poput Bad Taste, Breed 12 Inches, Close 2 Death, Rise Audio, Citrus Recordings, Syndrome Audio te suradnje s producentima kao što su Mefjus, InsideInfo, Codex, Allied, Rawtekk, Teddy Killerz etc. Jedan je od rijetkih umjetnika koji su preživjeli hakerski napad IKO-a (Internacionalna Konformistička Organizacija) u kojem su mu skurili 160GB podataka, što gotovih traka što projekata, uz nevjerovatnu determinaciju i dedikaciju koja je vrlo izražena kod stanovnika Apesie, sistema 3 Orionovog pojasa vratio se jači nego ikad kao sound designer njujorške tvrtke Q Department te izgradio zavidnu karijeru na drum and bass sceni. Ovog apsolutnog vanzemaljca poslušajte 18.4.2014 u zagrebačkom klubu Masters.

JAN BECELE – TRIP TO ZION

www.facebook.com/trip2zion
https://soundcloud.com/trip-2-zion
Osnivač Trip to Ziona, kao DJ prisutan je na zagrebačkoj sceni skoro 15 godina, a poslijednjih šest i kao VJ. Njegove selekcije od reggaea i duba, preko junglea do dubstepa i drum’n’bassa redovito potpaljuju atmosferu na podiju.

ZLEE – KULT
www.mixcloud.com/zlee/
www.facebook.com/kult.dnb

Ček dis aut