Doktor za rock’n’roll – Milić Vukašinović & Vatreni Poljubac 3. ožujka u Zagrebu

Oglas

Vatreni Poljubac - 03.03.2012. - Zagreb - plakatHarali su vrhovima ljestvica, prosuli su svoje sjeme glazbene genijalnosti diljem Balkana, a nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta ponovno nam u Zagreb  dolaze rock legende iz Sarajeva – Vatreni Poljubac! Bend je osnovan u Sarajevu 1977. godine,  a samo u periodu od 1977. do 1986. godine snimili su devet albuma. Zanimljivo je spomenuti da je Poljubac već krajem 70- ih svirao prvu jugoslavensku verziju heavy metala, te se svojim zvukom nametnuo kao nešto novo na ovim prostorima, posebno ako uzmemo u obzir da na metal melodije sviraju „pastirske tekstove“, što ne čudi, budući da je sam Vukašinović prvi priznao kako svira „čobanski rock“! Na svim albumima u ulozi pjevača i kompozitora pojavljuje se „istinski odmetnik od trendova“, Milić Vukašinović, izuzev albuma 100% Rock and Roll, na kojem pjeva Mladen Vojičić Tifa.

Vatreni Poljubac - Kad Svira Rock'N'Roll - coverNekadašnji bubnjar Bijelog Dugmeta i Indeksa, poznatiji kao doktor za rock’n’roll, dolazi nam predstaviti novi studijski uradak "Kad Svira Rock’N’Roll". Album je izdan u prosincu 2011. godine za diskografsku kuću Gold. Da je 2012. definitivno godina Milića Vukašinovića pokazuje i to da ove godine izdaje svoju autobiografiju "Seksualno nemoralan tip", u kojoj će podrobno opisati detalje iz svoga života, s posebnim naglaskom na ono što se događa iza scene. U svojem životu uvijek je plijenio pozornost svojom iskrenošću, bilo u privatnom životu, bilo kroz svoje pjesme, što dokazuje njegovo produciranje desetine hitova za brojne zvijezde s područja bivše države koji su prodani u više od milijun primjeraka.  Na ovom koncertu očekujte spektakularni dvosatni repertoar legendarnih pjesama benda te najveće uratke iz solo karijere Vukašinovića.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna u pretprodaji mogu se kupiti na sljedećim mjestima: Boogaloo (Ulica grada Vukovara 68), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Dancing Bear (Gundulićeva 7), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13) i Transport Footwear dućanima (Importanne Centar, City Center One, Gajeva 8). Za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice na nekom od prodajnih mjesta mogu ih rezervirati na mail rockmetal.hrvatska@gmail.com te ih podići na dan koncerta na blagajni kluba Boogaloo. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 60 kuna.

Ček dis aut