Dva dana do nastupa Joe Cockera

clip_image001Ove godine početak lipnja ne može biti bolji –  Joe Cocker, svojim će blues i rock baladama i vječnim hitovima u Areni  prirediti pravi show. ”Hard Knocks” turneja, koja sutra počinje u Bratislavi, u Zagreb donosi sve hitove ovog cijenjenog glazbenika s naglaskom na iznimno uspješan istoimeni album koji ćete moći kupiti  i na koncertu u zagrebačkoj Areni!

Singlom „Hard Knocks“ Joe Cocker najavio je izlazak istoimenog dugoočekivanog albuma. Album je producirao Matt Serletic (poznat po suradnji Matchbox Twenty, Rob Thomas, Collective Soul, Carlos Santana). Album uključuje devet novih pjesama te Cockerovu verziju  pjesme Dixie Chicks „I Hope“ koju je producirao Tony Brown.

„Vjerojatno sam proveo više vremena na ulici nego što sam se educirao. Obožavatelji koji su uz mene dovoljno dugo i sjećaju me se iz ranijih godina, vjerojatno će razumjeti naziv albuma“ – izjavio je Cocker,  napominjući kako je album više pop od mnogih albuma izdanih u posljednje vrijeme.

Popis pjesama:
1. Hard Knocks
2. Get On
3. Unforgiven
4. The Fall
5. So It Goes
6. Runaway Train
7. Stay Th Same
8. Thankful
9. So
10. I Hope

I nakon 40 godina karijere u glazbenoj industriji, Joe Cocker je još uvijek jedan od najuspješnijih glazbenika diljem svijeta.

Izdao je 21 studijski album i 4 live albuma, osvojio je nagrade Grammy, Zlatni globus i Oscara pa ni ne čudi što su ga mnogi već prozvali legendom.

U Zagreb dolazi na dan koncerta, 2 dana nakon nastupa u Beogradu. Sa sobom dovodi i vlastitog kuhara, a tražio je da ga u garderobi prije nastupa dočeka puno voća te “Mars”čokoladice.

Budući da se radi o o Joe Cockeru, glazbeniku koji je doista jedan od najvećih glazbenika s bogatim opusom, ulaznice za VIP parter i  parter su planule vrlo brzo pa su u prodaji još samo za donje tribine po cijeni od 280 kuna te lože po cijeni od 600 kuna.

Iste se mogu kupiti na sim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a na dan koncerta i na blagajni Arene od 9-21h.

Koncert počinje u 21 sat,  a vrata za publiku otvaraju se u 19 sati.

Ček dis aut