EKSKLUZIVNI koncerti Erica SARDINASA u Hard Placeu

eric-hardplace

Hard Place – Biggest Little Rock club in town – Vam ponovo donosi poslasticu – DVA EKSKLUZIVNA KONCERTA ERICA SARDINASA u petak 06.04. i subotu 07.04.

Nakon gotovo dvije godine Eric Sardinas ponovo stiže u svoj omiljeni Zagreb u sklopu velike promo turneje za novi album „Sticks & Stones“. Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali „tko je taj Eric Sardinas?“ i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues – rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti. Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

clip_image001[5]Kako je Eric već nebrojeno puta svirao u Zagrebu u velikim klubovima (Pauk, Boogaloo, Željezničar) ovaj put je odlučio prirediti nešto potpuno ekskluzivno i za to je izabrao „najveći mali rock klub u gradu“ – Hard Place. Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se „licem u lice“ sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom! Dva dana zaredom Eric će izvoditi svoje fenomenalne gitarske bravure na maloj bini Hard Place-a uz svoj prateći band. Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku, jer vidjeti nekoga ‘ko je „velika faca“ i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari, je prava privilegija! Budite jedan od onih koji će pričati kako su nekada gledali Erica Sardinasa u naponu snage u malom klubu u Zagrebu!

clip_image001Svi koji su ikada doživjeli koncertni nastup Erica Sardinasa znaju da to ne mogu opisati riječima već samo preporučiti ostalima – dođite i uvjerite se! Možda najbliže opisivanju Sardinas showa stigao je poznati hrvatski rock kritičar Aleksandar Dragaš u svojoj tvrdnji – «Ako je legendarni bluesman Robert Johnson, prema mitološkoj predaji, na raskršću prodao dušu vragu za vještinu sviranja gitare, onda je sasvim moguće da je sam đavo odlučio Johnsonovu dušu udahnuti u tijelo Erica Sardinasa. Ako treba tražiti najatraktivnijeg blues izvođača današnjice, onda je to Sardinas. Kako svirkom, tako i izgledom.»

Od danas ulaznice za dva ekskuzivna koncerta Erica Sardinasa možete naći u pretprodaji po cijeni od 90 kuna (do 20.01.) nakon toga cijena je 110 kuna, a cijena za VIP ulaznicu (na balkonu kluba) je 150 kuna! Pretprodajna mjesta: Hard Place – Šubićeva 55 i Rockmark – Berislavićeva 13. 

Ček dis aut