Elitni futurepop u Zagrebu

Catalyst Infection sa velikim oduševljenjem predstavlja koncert Covenanta – najpopularnijih predstavnika današnje svjetske futurepop scene.

Originalni zvuk koji svoje korijene vuče iz klasičnog electropop izričaja, ali i Electro Body Music, te industrial voda, ovaj bend njeguje već gotovo dva desetljeća. Jedan od koncertno najaktivnijih sastava sa spomenute scene, redovito generira nezaboravne spektakle koje posebice u zemljama zapadne Europe posjećuju gomile vjernih fanova.

Covenant su oduvijek bili zanimljivi štovateljima poznatih i kultnih imena poput Depeche Mode, Kraftwerk, Human League, OMD, Pet Shop Boys, Duran Duran, a-ha, Yello i New Order, a u novije vrijeme sve više fanova autora kao što su Moby, Royksopp, Paul Van Dyk, Air i Ladytron u svojoj kolekciji imaju izdanja švedskih pop majstora Covenant i posjećuju njihove koncerte. Nadolazeći, sedmi studijski album, Modern Ruin, sudeći prema dosadašnjim kritikama, predstavlja još jedno vanserijsko elektronsko izdanje, koje će iznjedriti mnoge hitove koji će se ponovo vrtjeti u klubovima diljem Europe i svijeta.

Navedeni koncert će se održati u sklopu tekuće Modern Ruin turneje, i to u ekskluzivnom ambijentu zagrebačkog kluba Aquarius u petak 09.04.2010. Sve dodatne informacije (poput cijene ulaznice, pretprodajnih mjesta, satnice i sl.) biti će objavljene naknadno.

preuzeto sa: http://www.klubskascena.com

Ček dis aut