EPICA 24.ožujka u Zagrebu!

EPICA---Bandpicture-2009---1

Po prvi puta u Hrvatskoj Tvornica Deluxe i udruga Multiart domaćoj publici predstavljaju kultni nizozemski gothic metal bend Epica koji će u Zagrebu nastupiti u četvrtak 24.03.2011. u Hypo centru, u dvorani Kornati, s početkom u 21 sat.

Fanovi će doći na svoje uz live izvedbe pjesama s petog, aktualnog albuma Epice „Design Your Universe“, ali bend će izvoditi i svoje prepoznatljive hitove u kojima vješto kombiniraju elemente opere i death vokala koje su objavili na prethodnim, podjednako uspješnim studijskim albumima.

Epica će dobiti i svoju hrvatsku podršku, te će tako kao predgrupa globalno popularnim Nizozemcima nastupiti samoborsko-zagrebački metal bend  Agharti, koji svoj žestok zvuk definira kao dobru kombinaciju  rocka i melodične metal glazbe, s naglaskom na zvuk klavijatura.

Epica-plakatEpici, koja je publici u našim krajevima dobro poznata, zagrebački je koncert doista premijerna svirka u Hrvatskoj, a predstojeći se koncert održava u sklopu njihove europske turneje koju su započeli još protekle godine.

Prije nego li stigne u Zagreb, Epica će dan ranije nastupiti u Majestic Music Clubu u Bratislavi, a bend trenutno puni dvorane u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Do sredine 2011. održat će brojne koncerte u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, Češkoj, Italiji, Švicarskoj, Belgiji i Finskoj, a članovi benda se nadaju da će nakon uspješnog i žestogog nastupa koji pripremaju za Zagreb, ovdje pronaći svoju redovitu stanicu za buduće turneje.

Pretprodaja ulaznica za koncert Epice odvija se i dalje na sljedećim prodajnim mjestima:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), sustav Eventima (www.eventim.hr), Daily News Hypo centar.

Cijena ulaznica iznosi: 170 kn, a na dan koncerta 200 kn.

Više informacija na: www.tvornica-kulture.hr

Ček dis aut