Faithless u Zagrebu!

Oglas

clip_image001Jedan od najznačajnijih bandova elektronske glazbe u posljednja dva desetljeća, fantastični britanski Faithless, dolaze u Zagreb u ožujku u sklopu velike svjetske dvoranske turneje. Svoj hvaljeni live show Faithless će tako premijerno predstaviti u Hrvatskoj, s obzirom na to da su do sada kod nas nastupili tek jednom prije gotovo 7 godina u klupskoj varijanti, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

S objavljenih 6 studijskih albuma, prodanih u ukupno više od 12 milijuna primjeraka, Faithless spadaju među najveće i najtiražnije elektronske bandove svih vremena. Njihovi bezvremenski mega klasici poput “Insomnia” i “God is a DJ” svrstavaju se među najizvođenije dance hitove u zadnjih  20-tak godina, a njihove turneje kojima pune arene diljem svijeta, smatraju se najboljim plesnim zabavama uopće. Poznati kao furiozan live band, do sada su predvodili najveće svjetske festivale, nastupajući kao headlineri nekoliko puta i na glavnoj Pyramid bini Glastonbury festivala. Njihov posljednjih studijski album “The Dance”, objavljen u svibnju ove godine, ubrzo je u Britaniji dostigao zlatnu tiražu, a s njega je skinuta i suradnja s Dido u velikom hitu “Feelin Good”.

S velikim bandom i izvrsnim live nastupom Faithless će tako otvoriti proljetnu koncertnu sezonu u Zagrebu, a s obzirom da će ovo biti njihov jedini nastup na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, očekuje se i veliki broj fanova iz susjednih zemalja.

Prvi val promotivnih ulaznica po posebnoj cijeni od samo 200 kn u prodaju kreće od četvrtka 16.12. na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na ww.eventim.hr.

Ova promotivna cijena vrijedi do 31.12. kao poseban mamac za fanove u ovom blagdanskom periodu.

Od 01.01. cijena ulaznice je 230 kn, a na dan koncerta biti će 260 kn.

Ček dis aut