Father promovira ONE EON u Boogaloou

Nakon nedavnog uspješnog nastupa ispred Apocalyptice se u četvrtak 3. studenog  riječki metalci Father vračaju u zagrebački Boogaloo predstaviti svoj, kod kritike vrlo hvaljen, album „One Eon“ (Dallas Reecords) sa kojeg je skinut singl „Eleanor Rigby“ odlična obrada pjesme grupe Beatles. Ovaj nastup je u sklopu turneje našeg najuspješnije metal benda, a sama tureja završava sa 2. prosinca sa nastupom u Dubaiu!

Kao posebni gosti će ovom prilikom nastupiti zagrebački sve popularniji band Ruiz koji predstavljaju svoj novi album „RuizRadioRevolution“ objavljen za nezavisnu kuću Geenger Records i zagrebački stoner rockeri Cojones koji iza sebe imaju četiri europske turneje, mnoštvo svirki po Hrvatskoj, Sloveniji,…. a svoj su prvi koncert održali baš kao support grupe Ruiz. Tako će u u četvrtak u Boogaloou osim dobre i žestoke svirke biti i friendly atmosfera što garantira i dobru zabavu.

Progarm započinje u 20 sati a cijena ulaznice je 35 kn u pretprodaji i 40 kn na ulazu. Prije, između i nakon bendova će vas zabavljati dj Sasha The Cult koji će vrtit prigodnu stoner rock, nu metal i inu glazbu.

Pretprodajna mjesta: Booaloo Club – Ulica grada Vukovara 68, Punkt 13 – Ilica 14, Octopus – Gundulićeva 37, Kovač – Masarykova 14, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Rockmark – Berislavićeva 13, Maldoror – Lopašićeva 3.

Ček dis aut