Feel Free Fest 24. – 27.07.

FeelFreeFest 2011 webflyer2

Klub Aquarius smješten na paškoj plaži Zrće poprište je najspektakularnijih noćnih i after beach partyja na Jadranu, gdje na tisuće mladih svake, jednako „paklene“ sezone, uživa u nezaboravnim tulumima, brčkanju u bazenima kluba, cocktailima, magičnim zalascima sunca, moru, ekipi i vrhunskoj dance glazbi.

Prvi od tri Aquariusova festivala Feel Free Fest i ove godine će donijeti neka našoj publici dobro znana imena, koja su trenutno u samom vrhu svjetske scene.

Jedan od njih je nesumljivo electro-house senzacija iz Nizozemske Laidback Luke. Remiksirao je hit house single Davida Guette i Tare McDonald „Delirious“, a suradnja sa Sweedish House Mafiom iz 2009., stvorila je ultimativni klupski hit „Leave The World Behind“.

Još jedan od sve brojnijih majstora nizozemske škole DJ Chuckie, često laskavo nazivan „kraljem miksa“ zasvirati će poslije svog sunarodnjaka. Njegov posljednji veliki hit „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda „Guess What“ dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta.

I za posljednji dan festivala iz Švedske nam stiže Avicii, oko kojega se velika prašina digla na Winter Music Conference u Miamiju ove godine, I to nakon što ga je Aquarius ugostio lani također na Zrću. Avicii je proglašen najboljim DJ-em/producentom u usponu za 2009. godinu. Ovaj 20-godišnji producent u svojoj je mladoj karijeri ostvario zavidne suradnje – radio je remikseve za Bob Sinclara, Rogera Sancheza, Davida Guettu, Toni Braxton te Tiësta. Masovno se probio hitom „Bromance“ pretprošle godine, koji je na svim svjetskim postajama bio među Top 20 cijela četiri tjedna.

www.aquarius.hr/zrce

Lineup:

24.07. – to be announced

25.07. – Laidback Luke

www.laidbackluke.com

26.07. – Chuckie

www.djchuckie.com

27.07. – Avicii

www.avicii.com

Karte / www.eventim.hr / www.novalja.com

Ček dis aut