Ferzzo & Melodic Trip u Hard Placeu

Nakon dugo vremena Neno Kos “Ferzzo”, bivši frontman kultnog rock band-a “Crno Perje”, vraća se u Hard Place (prvi puta u novom klubu) sa svojim bandom “Melodic trip”.

Melodic trip je autorski band koji svira instrumentalne i vokalno – instrumentalne rock kompozicije inspirirane hard rock bandovima iz osamdesetih i devedesetih godina. Njihov prvi instrumentalni album može se nabaviti samo na koncertima, a upravo je pri kraju novi album na kojem će Ferzzo pokazati i svoje zavidne vokalne sposobnosti.

Nedavno je na Guitar Showu “razvalio” i oduševio sve prisutne, a u “Biggest little rock club” dolazi odsvirati sve svoje hitove iz solo karijere, ali i one iz vremena Crnog Perja, uz ponešto covera koje u njegovoj izvedbi vrlo često zvuče bolje nego originali.

Da je Ferzzo jedan od najboljih hrvatskih gitarista to je odavno poznato, da ima sjajan band znaju svi koji su ih ikada slušali uživo, a da će u ovu “veliku subotu” biti fenomenalan koncert znat će samo oni koji se pojave u Hard Place-u iza 21 sat.

Upad je free, pa ste svi pozvani dočekati Uskrs uz Ferzzu:)

Ček dis aut