Finale HR DEMO Kluba u Boogaloou

hr-demo

U srijedu, 30.11.2011. u Boogaloou će nastupiti 8 (osam) finalista ovogodišnjeg HR Demo kluba.

HR Demo klub je projekt Hrvatskoga radija čiji je cilj promocija mladih glazbenika i njihovo sustavno uvođenje u redovite radijske programe. Na natječaj HR demo kluba javilo se više od 300 izvođača. Njih 69 uživo se predstavilo na 32 koncerta u klubu Hard Place u Zagrebu. Njih 24 nastupilo je u 8 polufinalnih večeri u istom klubu, dok će se njih 8 predstaviti na finalnom koncertu u srijedu 30.11.2011. u zagrebačkoj dvorani Boogaloo. To su, abecednim redom: DARKVUD (Sinj), D’GUMP (Zaprešić), LOUDER (Varaždin), LUFT (Zagreb), MANGORA (Zagreb), NEXT TIME (Požega), RADIO AKTIV (Pula) i SEINE (Čakovec). Njih je izabrao stručni žiri ovogodišnjeg HR Demo kluba u sastavu: Željko Mesar (predsjednik žirija, Hrvatski radio), Adonis Dokuzović (Mega muzika), Siniša Bizović (Spona), Tibor Benković (Hrvatski radio), Davor Medaković (Hrvatski radio) i Branko Vurušić (Hrvatski radio).

Cijelo finale u izravnom prijenosu ide na Drugom programu Hrvatskog radija, internetskim video prijenosom te ga snimaju kamere HTV-a.

Gosti finala su zagrebački mladi bend MJUZIKL (najperspektivniji mladi bend na demo festivalima HGF i Zaprešić), te KOPITO, jedini preživjeli sastav otočkog rocka koji se polako priprema za snimanje trećeg albuma.

Prvih 300 posjetitelja koji uđu u Boogaloo 30.11.2011. na poklon će dobiti kompilaciju HR DEMO KLUB – FINALISTI 2011 s čak 18 autorskih pjesama.

Ulaz na finale HR DEmo kluba u Boogaloo je slobodan.

Ček dis aut